ΑΕΚ: Ο παλμός των οπαδών στο Αγρίνιο και το “ευχαριστώ” της ΠΑΕ. – video


Η ΑΕΚ επικράτησε με τη γκολάρα του Λιβάγια και στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, με τους οπαδούς της να στήνουν ένα μοναδικό «πάρτι», που ανάγκασε και την ΠΑΕ να τους… βγάλει το καπέλο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μετέτρεψαν το Αγρίνιο σε… ΟΑΚΑ, δημιουργώντας μία τρομερή «ατμόσφαιρα» στις εξέδρες, που βοήθησε την ομάδα τους να πάρει μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου πανηγύρισαν μάλιστα μαζί τους τόσο στο γκολ του Λιβάγια, όσο και στη λήξη της αναμέτρησης, ενώ η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε τα εύσημα μέσω των social media, όπου ανέβασε και ένα video από το παλμό της κερκίδας. Η ανάρτηση της ΑΕΚ

«Η λέξη «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που ζήσαμε στο Αγρίνιο!

Δεν αρκεί για να προσδιορίσει τον όγκο, τον παλμό, αλλά και τη στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό!

Αποτελεί μεγαλύτερη παρακαταθήκη ακόμα και από τα αγωνιστικά αποτελέσματα και είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, τώρα που όλα δείχνουν ότι το εφετινό ταξίδι θα είναι πολύ όμορφο.

Όποιος επιχειρεί να προδικάσει την τελική του κατάληξη μάλλον υποτιμά το ίδιο το ποδόσφαιρο. Εμείς, αρχικά, θα απολαύσουμε τη διαδρομή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της και για την αψεγάδιαστη συμπεριφορά τους, η οποία αποτελεί και το κλειδί για να επιβάλλει την παρουσία τους σε όλα τα γήπεδα της χώρας!

Ζητάμε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που έπρεπε να ληφθούν για την τήρηση της τάξης, αφού η προσέλευσή τους στο γήπεδο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

ΥΓ: Φίλε Kuba, είμαστε όλοι δίπλα σου για να βγεις νικητής στη δύσκολη μάχη που δίνεις! H ΑΕΚ είναι κοντά σου!».

Η λέξη «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που ζήσαμε στο Αγρίνιο!Δεν αρκεί για να προσδιορίσει τον όγκο, τον παλμό, αλλά και τη στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό! Αποτελεί μεγαλύτερη παρακαταθήκη ακόμα και από τα αγωνιστικά αποτελέσματα και είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, τώρα που όλα δείχνουν ότι το εφετινό ταξίδι θα είναι πολύ όμορφο. Οποιος επιχειρεί να προδικάσει την τελική του κατάληξη μάλλον υποτιμά το ίδιο το ποδόσφαιρο. Εμείς, αρχικά, θα απολαύσουμε τη διαδρομή!Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της και για την αψεγάδιαστη συμπεριφορά τους, η οποία αποτελεί και το κλειδί για να επιβάλλει την παρουσία τους σε όλα τα γήπεδα της χώρας!Ζητάμε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που έπρεπε να ληφθούν για την τήρηση της τάξης, αφού η προσέλευσή τους στο γήπεδο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!ΥΓ: Φίλε Kuba, είμαστε όλοι δίπλα σου για να βγεις νικητής στη δύσκολη μάχη που δίνεις! H ΑΕΚ είναι κοντά σου!#aekfc #aekfans #aekfamily

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Sonntag, 22. September 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ