Κ. Σπυρόπουλος: Τούρτα-έκπληξη για τα γενέθλιά του! Δεν φαντάζεστε τα πόσα έκλεισε! (exclusive pics)


Γενέθλια έχει σήμερα ο Κώστας Σπυρόπουλος και τα γιόρτασε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο μετά από έκπληξη που του είχαν «στήσει» καλοί του φίλοι.

Ο ηθοποιός και θιασάρχης βρέθηκε το σαββατοκύριακο στο Ever Eden Beach resort στη Σαρωνίδα μαζί με τη σύντροφό του Χριστίνα Πολίτη προκειμένου να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα.

Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο του Γιώργου Ντάβλα στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και πέρασε ένα όμορφο διήμερο. Μάλιστα, αρκετά τολμηροί τόσο ο Κώστας Σπυρόπουλος όσο και η Χριστίνα Πολίτη, χθες έκαναν και βουτιά στη θάλασσα, απολαμβάνοντας και ηλιοθεραπεία.

Σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του και ενώ οι δυο τους -μαζί με τον μικρό γιο της Χριστίνας Πολίτη, Αλέξανδρο- απολάμβαναν την υπέροχη θέα από το μπαλκόνι του εστιατορίου του πολυτελούς ξενοδοχείου, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους μία τούρτα με τη γνωστή σοπράνο Έλενα Κελεσίδη να του τραγουδάει το «Happy birthday».

Εκείνος έσβησε τα κεράκια της τούρτας του αλλά έκρυψε το ένα από τα δύο νούμερα που ήταν πάνω της, προκαλώντας έτσι το γέλιο όλων των παρευρισκόμενων. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να είναι τόσο χρονών σε ηλικία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την υπέροχη αυτή στιγμή του αγαπημένου ηθοποιού:

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ