ΠΑΟΚ – Άρης: Άγνωστοι την «έπεσαν» με γκλοπ σε ομάδα ατόμων πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, στην Τούμπα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου. Ομάδα πέντε ατόμων πλησίασαν ξαφνικά με «άγριες διαθέσεις» μια ομάδα επτά ατόμων, προπηλακίζοντάς τους.

Αναλυτικότερα, πέντε άτομα που είχαν κρυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους επιτέθηκαν αρχικά φραστικά, σε επτά άτομα που βρίσκονταν σε πάρκο της περιοχής. Μεταξύ των επτά ατόμων ήταν και τρεις κοπέλες.

Αφού προηγήθηκε λεκτική διαμάχη, τα πέντε μέλη της ομάδας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιτέθηκαν βίαια με γκλοπ στους άνδρες της παρέας, τραυματίζοντας σοβαρά τους τρεις από τους τέσσερις σε πρόσωπο, πλάτη και χέρι.

Την ώρα της ξαφνικής, βίαιης επίθεσης οι κοπέλες φώναζαν έντρομες για βοήθεια, μέχρι που οι πέντε άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι φαίνεται να είχαν στην κατοχή τους πυρσούς και μαχαίρια, που ευτυχώς δεν χρησιμοποίησαν.

Πηγή: thesstoday.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ