Φωτεινή Δάρρα: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της


Η Φωτεινή Δάρρα και ο σύζυγός της Γιώργος Παπαχριστούδης, είναι ένα από τα πιο χαμηλών τόνων αγαπητά και τρυφερά ζευγάρια.

Ένα χρόνο πριν η αγαπημένη ερμηνεύτρια με το Γιώργο Παπαχριστούδη έδωσαν τους προσωπικούς τους όρκους αγάπης ενώπιον του Θεού αλλά και αγαπημένων τους προσώπων.

Την υπέροχη παρέα συμπλήρωσε η τραγουδίστρια Ρίτα Αντωνοπούλου.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και ο ταλαντούχος μαέστρος λίγες ημέρες πριν βρέθηκαν στην όμορφη Θερμησία και συγκεκριμένα στο ειδυλλιακό μαγευτικό «Makis inn resort» όπου ο αγαπημένος τους συνεργάτης και φίλος Άκης Γαβαλάς βάφτισε την κόρη του.

Η όμορφη παρέα σε αναμνηστική φωτογραφία.

Την υπέροχη παρέα συμπλήρωσε η τραγουδίστρια Ρίτα Αντωνοπούλου. Οι καλλιτέχνες συνομίλησαν σε ιδιαίτερα ευχάριστο και ζεστό κλίμα με τους ιδιοκτήτες του περιτριγυρισμένου από ελαιώνες και ροδιές θεσπέσιου ξενοδοχείου Νέλλη και Γιάννη Κοροντίνη ενώ μυήθηκαν στα γαστριμαργικά μυστικά της οικοδέσποινας απολαμβάνοντας τις αριστουργηματικές πίτες της αλλά και τα ονειρώδη ξακουστά γλυκά της δίνοντας ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι να περάσουν ορισμένες ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στον υπέροχο αυτόν μικρό παράδεισο της Θερμησίας.

Δείτε φωτογραφίες από αυτή την όμορφη και σύντομη εξόρμησή τους…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ