Μακρυπούλια: «Δημιουργήθηκε μια αλυσίδα δημοσιευμάτων & δεν είχε καμία σχέση με την πραγματική Ζέτα»


Μιλώντας σε γνωστό περιοδικό, η Ζέτα Μακρυπούλια, ξεδίπλωσε κρυφές πτυχές του εαυτού της και εξομολογήθηκε τους φόβους και τις ανασφάλειές της.

Η επιτυχημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, μίλησε επίσης και για κάποια πράγματα που την έχουν πειράξει.

Ανέφερε λοιπόν πως στο παρελθόν έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις, σε ανθρώπους που ήθελαν να βγάλουν είδηση για τα προσωπικά της κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει μια… άλλη Ζέτα.

Οι ηρωίδες των θεατρικών έργων επιτρέπουν την απόδραση σε όνειρα και βιώματα, προσφέρουν ένα ταξίδι στον χρόνο και όχι μόνο. Οι παρουσιάστριες τι απολαμβάνουν μέσα από την εμπειρία ενός προγράμματος;

Οι παρουσιάστριες απολαμβάνουν το «τώρα» και μην το υποτιμάτε καθόλου αυτό, γιατί το παρόν έχει τεράστια δύναμη. Οι περισσότεροι έχουμε μάθει να μεταφερόμαστε στο παρελθόν που μας φέρνει μελαγχολία ή στο μέλλον που μας δημιουργεί αγωνία, ξεχνώντας πως η ζωή είναι το «τώρα». Και το «τώρα» σπάνια έχει προβλήματα. Δηλαδή, ανησυχούμε για κάτι που θα γίνει αύριο ή σκεφτόμαστε πώς θα έπρεπε να διαχειριστούμε μια κατάσταση που έγινε χθες χωρίς να ζούμε και να απολαμβάνουμε τη στιγμή. Η τηλεόραση μέσα από τον εφήμερο χαρακτήρα που έχει σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις το «τώρα», να το χαρείς, να επικοινωνήσεις με τον κόσμο.

Εκτιμάτε την επικοινωνία, αλλά αποφεύγετε την έκθεση. Θέλετε να προστατευτείτε ή βαριέστε; Η πραγματική Ζέτα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που βλέπουμε;

Είμαι σ» αυτό τον χώρο από 13 ετών, έχω δώσει δεκάδες συνεντεύξεις και έχω μάθει πολλά γι» αυτές. Πολλές φορές για άλλο λόγο δίνουμε συνέντευξη εμείς και για άλλο λόγο μας ζητούν οι άλλοι. Οι λόγοι μπορεί να είναι για να προωθήσουμε μια δουλειά, γιατί μας δεσμεύουν τα συμβόλαια μας, για να κρατήσουμε ισορροπίες ή επειδή έχουμε δημιουργήσει προσωπικές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους των media.

Είχα την ατυχία να δώσω συνεντεύξεις σε ανθρώπους που ήθελαν να εκμαιεύσουν πληροφορίες για προσωπικά ζητήματα, θεωρώντας πως αυτά πουλάνε. Και έτσι δημιουργήθηκε για καιρό μια αλυσίδα δημοσιευμάτων που με αφορούσε και ναι δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είναι η πραγματική Ζέτα.

Επίσης, η διαδικασία των συχνών εμφανίσεων και συνεντεύξεων με πίεζε, δεν μου έδινε καμία χαρά, αφού ένιωθα ότι επαναλαμβανόμουν. Ίσως κάποιες φορές βαριόμουν κιόλας. Και επειδή μεγαλώνοντας δεν θέλω πια να καταπιέζομαι, έβαλα όρια. Είναι μέρος της δουλειάς μου, το ξέρω, αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μου.

Έχετε δεχτεί ποτέ bullying ή έστω νιώσατε ότι σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους σας χρειάστηκε να προσπαθήσετε περισσότερο για να αποδείξετε ότι αξίζετε;

Ναι, έχω δεχτεί bullying και έχω νιώσει ότι πρέπει να καταβάλλω διπλάσια προσπάθεια από κάποιον άλλο συνάδελφο για να αποδείξω τι είμαι και τι μπορώ να κάνω σ» αυτό τον χώρο. Οι περισσότεροι μεγαλώνουμε και κάνουμε πράγματα για να γινόμαστε αποδεκτοί από τους άλλους, όμως αυτό είναι μια παγίδα στην οποία πέφτουμε. Προσπαθώ πια να κάνω πράγματα για μένα που μου κάνουν καλό. Κι όπως έχω δει, μόνο έτσι εναρμονίζεται το κοινό μαζί σου και συμπορεύεται.

Αν έπρεπε να επιλέξετε μόνο έναν τομέα για να ασχοληθείτε, ποιος θα ήταν αυτός;

Δεν θέλω να μπω σ» αυτή τη διαδικασία, γιατί για μένα όλα συνδέονται μεταξύ τους κι απ» όλα παίρνω πράγματα. Για παράδειγμα, κάτι που κέρδισα από την τηλεόραση το μεταφέρω στο θέατρο, ή αντίστροφα. Πάντως, αν έπρεπε να επιλέξω κάτι, θα τα άφηνα όλα και θα έκανα μια ριζική αλλαγή. Θα δοκιμαζόμουν σε κάτι εντελώς διαφορετικό, σε μια άλλη μορφή τέχνης, είπε στο Gala.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ