Έλα στη θέση μου: Η πρόταση γάμου και η πολιορκία (photos)


Έλα στη θέση μου: Δεν έχουν τελειωμό τα απρόσμενα συμβάντα στη σειρά.

Ο Μάρκος έχει σκοπό να μπει για τα καλά στη ζωή όλων και καταφέρνει να προσεγγίσει και τη Ρενάτα με αποτέλεσμα εκείνη να λέει ψέματα στον Αχιλλέα. Από την άλλη, ο Δαμιανός κάνει εκ νέου πρόταση γάμου στη Φαίη, ενώ ο Σήφης ψάχνει παντού τον Ζούβα.

Μπορεί ο Αντρέας να λείπει, αλλά προκαλεί αναστάτωση ακόμη και από μακριά. Ο λόγος είναι ότι μοιράζει τις μετοχές του σε όλους, αφήνοντας τις περισσότερες στη Φαίη με έναν απροσδόκητο όρο. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής παλεύει μάταια να απομακρύνει τη Μαρίνα από το μαγαζί του, ενώ η Ρενάτα προσπαθεί να παρακινήσει τον Βλάση να κάνει κάτι για τον εαυτό του προκειμένου να ξεπεράσει τη φυγή της Μίκας.

Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας και η Φαίη αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον Μάρκο στη συνεργασία που τους πρότεινε. Οι κρυφές, όμως, συναντήσεις του πρώτου με τους άλλους δύο έχουν προκαλέσει την υποψία της Ρενάτας για το πού πηγαίνει. Έτσι, ο Μίμης αναλαμβάνει να τον παρακολουθήσει για λογαριασμό της και ανακαλύπτει τα ραντεβού του.

Από την άλλη, η Σύλβια συνειδητοποιεί πως ο Σήφης θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει τον Ζούβα και τρομοκρατείται. Μάλιστα, ο Κρητικός της στέλνει και μηνύματα με τα οποία την πιέζει για να του πει πού θα τον βρει. Την επόμενη μέρα, ο Βλάσης βλέπει την ανακοίνωση για τις εγγραφές στη Δραματική Σχολή και με την ενθάρρυνση της Ρενάτας σκέφτεται να προχωρήσει.

O Αχιλλέας και η Φαίη αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον Μάρκο στη συνεργασία που τους πρότεινεO Αχιλλέας και η Φαίη αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον Μάρκο στη συνεργασία που τους πρότεινε

Η πρόταση γάμου στη Φαίη και η απάντηση

Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας κρύβουν αλήθειες ο ένας από τον άλλον λέγοντας μικρά ή μεγάλα ψέματα μεταξύ τους. Από την άλλη, ο Δαμιανός ύστερα και από τα τελευταία γεγονότα στη Σόφο παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Πλησιάζει τη Φαίη και της κάνει ακόμη μία σοβαρή πρόταση γάμου. Ο ίδιος πιστεύει πως μόνο μαζί του θα βρει την πραγματική ευτυχία αλλά και θα καταφέρει να πάρει τη Σόφο. Παράλληλα, η Ρενάτα γνωρίζει τον Μάρκο δήθεν τυχαία και εκείνος γοητεύεται από την ομορφιά της και της το δείχνει.

Λίγη ώρα αργότερα, η Φαίη ανακοινώνει την απάντηση της στον Δαμιανό. Προς έκπληξη του, απαντάει θετικά, αν και γνωρίζει πως αυτό θα απομακρύνει ακόμα περισσότερο τον Βλάση και θα τον διώξει μακριά της. Εν τω μεταξύ, ο Θοδωρής σκέφτεται διάφορα κόλπα για να πάρει πίσω το μαγαζί του στο οποίο βρίσκεται συνεχώς η Μαρίνα κάνοντας τις δικές της δραστηριότητες. Την ίδια ώρα, ο Σήφης πέφτει τυχαία πάνω στον Ζούβα χωρίς να ξέρει ποιος είναι. Τότε ο τελευταίος μαθαίνει πως η γυναίκα του, η Σύλβια, έχει δώσει όρκο και έχει συμφωνήσει να τον «δώσει» στους Χατζάκηδες για να σώσει τη Φλωρέτα.

Η Φαίη ζητάει από τον Βλάση το παιδί

Η Ρενάτα φοβάται μήπως ο Αχιλλέας μάθει πως έχει ανοίξει κρυφά παρτίδες με τον νέο του συνεργάτη, αλλά συνεχίζει να μιλάει μαζί του προκειμένου να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Μάλιστα, η ίδια δέχεται την πρόσκληση του Μάρκου για δείπνο στο σπίτι του. Κι ενώ ο Βλάσης είναι στενοχωρημένος καθώς κανένας δεν παίρνει σοβαρά την απόφαση του να σπουδάσει, η Φαίη του ζητάει να της δώσει πίσω το παιδί για να το μεγαλώσει στην έπαυλη με τον Δαμιανό. Εν τω μεταξύ, η Σύλβια «δίνει στεγνά» τον Ζούβα στον Σήφη προκειμένου να βοηθήσει τη Φλωρέτα, ενώ ο Λεωνίδας ακούει από τη Φλωρέτα κάτι για εξετάσεις DΝΑ και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι κρύβει.

Η συνέχεια στις ακόλουθες εικόνες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ