Γιώργος Λιανός: Οι δηλώσεις του για τον «πόλεμο» που ξέσπασε με τον Λιάγκα! (Video)


Ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει το Voice με τη Χριστίνα Μπόμπα!

Ο παρουσιαστής έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για τη συνεργασία του με τη Χριστίνα και δεν δίστασε να μιλήσει on camera και για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα που τον ενόχλησαν!

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Happy Day: «Με κυνηγάει η οικογένεια Τανιμανίδη. Είχα έξι μήνες τον Σάκη στον Άγιο Δομίνικο, τώρα έχω τη Χριστίνα. Μια χαρά. Η αλήθεια ήταν πως υπήρχαν 4-5 ονόματα για την παρουσίαση του Voice. Ίσως και παραπάνω. Η άποψη που επικράτησε ήταν αυτή του διδύμου. Εμένα και της κυρίας Τανιμανίδη. Δεν υπάρχει θέμα μοιρασιάς. Έχουμε μια πολύ καλή φιλική σχέση και όλα θα κυλήσουν ομαλά και οικογενειακά. Με την Τάμτα δεν έχω μιλήσει καθόλου. Άκουσα και εγώ το όνομά της.»

Και πρόσθεσε: «Στην πρώτη επικοινωνία που είχα με τη Χριστίνα ήταν πολύ χαρούμενη που κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση, γιατί δεν έχει ασχοληθεί με κάτι τηλεοπτικό στο παρελθόν. Χαίρεται πολύ που θα είμαστε μαζί πάνω στη σκηνή, γιατί βλέποντάς με νιώθει άνετα»!

Όσο για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα υπογράμμισε: «Η αλήθεια είναι ότι το ήξερα κάποιες μέρες πριν, αλλά πρέπει να τηρηθεί μια σχετική διακριτικότητα και να ανακοινωθεί όταν νιώσει έτοιμο το κανάλι. Δεν έχει ξεσπάσει κανένας μεγάλος πόλεμος με τον Γιώργο Λιάγκα. Όλο το πράγμα ξεκίνησε από μια δική μου ενόχληση. Την εξέφρασα στον Γιώργο αποκλειστικά, του έστειλα ένα μήνυμα για να του δείξω ότι άκουσα κάτι το οποίο δεν μου άρεσε. Εγώ είμαι υπέρ της κριτικής και όταν είσαι τηλεοπτικό πρόσωπο θα δεχτείς και την κριτική. Δεν έχω θέμα με αυτά, αρκεί να είναι η έκφραση της προσωπικής γνώμης»!

Δείτε όλα όσα είπε στην κάμερα του Happy Day!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ