Παναθηναϊκός: Αγιασμός στη Λεωφόρο για ΑΟ και ΚΑΕ.


Ο Ερασιτέχνης και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχουν πια το ίδιο «αφεντικό» και έτσι συνυπάρχουν και σε πολλές εκδηλώσεις, με μία εξ αυτών να αφορά και τον αγιασμό ενόψει της νέας σεζόν, ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Κάλεσμα για τον καθιερωμένο αγιασμό έκαναν ο ΑΟ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενημερώνοντας και τις ακαδημίες της ομάδας, ότι θα δώσουν το «παρών» στον ίδιο χώρο για τη σχετική εκδήλωση.Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος προσκαλεί όλους τους αθλητές, το διοικητικό προσωπικό και τους φιλάθλους του στον Αγιασμό εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, ο οποίος θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας μαζί με τις Ακαδημίες τους θα δώσουν το «παρών» στον «ιερό» χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μαζί μας θα βρίσκεται και σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προπονητής, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, το διοικητικό προσωπικό και οι Ακαδημίες της.

Η είσοδος για το κοινό και τους γονείς θα γίνει από τις θύρες 2 και 5.

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ενωμένο σαν μια γροθιά!»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ