GNTM SPOILER: Η αποχώρηση διαγωνιζόμενης που δεν περιμέναμε! (video+photos)


GNTM: Αυτή την αποχώρηση κοριτσιού που διεκδικούσε τον τίτλο του επόμενου Greece»s Next Top Model και μάλιστα με μεγάλες αξιώσεις, δεν την περιμέναμε! 

Τη νεαρή κοπέλα είχαν «ψαρέψει» οι κριτές του ριάλιτι μοντέλων από τις οντισιόν της Θεσσαλονίκης και η ίδια έδειχνε να έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει μία καλή θέση στον τελικό και -γιατί όχι- τη μεγάλη νίκη.

Ύψος ιδανικό, αναλογίες τέλειες και πρόσωπο με φωτογένεια, ήταν τα τρία χαρακτηριστικά της νεαρής κοπέλας που οδήγησαν τους κριτές στην απόφαση, να της δώσουν στην πρώτη οντισιόν το εισιτήριο για να προσπαθήσει τις δυνάμεις της μέσα στο σπίτι του GNTM.

Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η 24χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, παρά την καλή πορεία της στις πρώτες δοκιμασίες του ριάλιτι μοντέλων δεν κατάφερε να παραμείνει μέχρι τον τελικό.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μελαχρινή καλλονή έφτασε μέχρι τις επτά φιναλίστ όμως δεν μπόρεσε να κρατηθεί στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, μιας και ο ανταγωνισμός γινόταν όλο και πιο σκληρός.

Δείτε για ποια παίκτρια πρόκειται στην παρακάτω gallery:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ