Έξαλλος ο Σπαλιάρας: «Μωρέ δεν πάτε να… ε σιχάματα»! Σε ποιους τα χώνει; (photos)

Ξέσπασε ο Γιάννης Σπαλιάρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Γιάννης Σπαλιάρας διανύει μια πολύ επιτυχημένη περίοδο στα επαγγελματικά του, αφού ανήκει στο cast της σειράς του Netflix «The Lord of the skies».
Και η αλήθεια είναι πως αυτό θα το ήθελαν πολλοί!

Ωστόσο, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του σχετικά με όσα ακούγονται και λέγονται για τον ίδιο, ο οποίος παρά το γεγονός πως έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα στα επαγγελματιά του, δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα από κανέναν.

Τι έγραψε λοιπόν στο Instagram;

«Έχω σιχαθεί αυτόν τον χώρο και τη δουλειά που κάνω πραγματικά.

Εδώ και λίγο καιρό συμμετέχω σε διεθνές λατινοαμερικάνικο σήριαλ που προβάλλεται σε όλη τη νότια και βόρεια Αμερική και παγκοσμίως μέσω του Netflix.

Από τότε που το ανακοίνωσα με παίρνουν από όλες τις ελληνικές εκπομπές και στέλνουν πολλά μηνύματα καθημερινά για συνέντευξη.

Έχω δώσει δύο γρήγορες συνεντεύξεις στο αεροδρόμιο και στον δρόμο και τα βλέπω μετά και αντί να μου πούνε μπράβο ή κάτι άλλο τέλος πάντων, τα πάνελ σχεδόν κράζουν και λένε βλακείες και πράγματα που δεν ισχύουν.

Και οι παρουσιαστές το παίζουν καλοί τάχα μου. Δηλαδή σε παρακαλάνε καθημερινά για εβδομάδες να τους πεις δυο λόγια και μετά σε μειώνουν. Μωρέ δεν πάτε να… ε σιχάματα».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here