ΠΑΟΚ – Άρης: “Κίτρινη”… αντεπίθεση. “Πείτε μας ποιοι είναι αυτοί πίσω από τον πάγκο μας”

Η ΠΑΕ Άρης απάντησε με τη σειρά της στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί καταδοτών φανταστικών γεγονότων, κοινοποιώντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Γεμάτο… επεισόδια είναι το «τρίτο ημίχρονο» του ΠΑΟΚ – Άρης (2-2). Οι «κίτρινοι» εξέδωσαν –πρώτοι- μια «σκληρή» ανακοίνωση με την οποία έκαναν λόγο για… περίεργους τύπους με διαπιστεύσεις που έκαναν βόλτες πίσω από τον πάγκο της ομάδας στο ντέρμπι της Τούμπας.

ΠΑΟΚ – Άρης: Φουλ… επίθεση απ’τους «κίτρινους»! «Καταργήθηκε κάθε έννοια ηθικής και νομιμότητας»

Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του «απάντησε» στον συμπολίτη, τον οποίο και κατηγόρησε για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, τονίζοντας πως η ανακοίνωση του έχει υπαγορευτεί από τα… κεντρικά, κόκκινου χρώματος!

Καυστικός ΠΑΟΚ για Άρη! «Ανακοίνωση υπαγορευμένη από τα κεντρικά»

Το τελευταίο «επεισόδιο» σε αυτή την κόντρα ήρθε αργά το βράδυ της Δευτέρας (23.09.2019), με την ΠΑΕ Άρης να «ανεβάζει» μια φωτογραφία στον λογαριασμό της ομάδας στο instagram, συνεχίζοντας τις καταγγελίες.

«Αφού είμαστε «καταδότες φανταστικών γεγονότων», πείτε μας ποιοι είναι όλοι αυτοί πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας και τι δουλειά είχαν εκεί;

Υ.Γ.: Έχουμε κι άλλες αποδείξεις αν θέλετε…», ανέφερε το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία της ΠΑΕ Άρης.

View this post on Instagram

Αφού είμαστε «καταδότες φανταστικών γεγονότων», πείτε μας ποιοι είναι όλοι αυτοί πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας και τι δουλειά είχαν εκεί; Υ.Γ.: Έχουμε κι άλλες αποδείξεις αν θέλετε…

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official) on

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here