Πανελίστρια του Λιάγκα: «Ο πρώτος μου έρωτας έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο» (photos)

Τη φετινή σεζόν την παρακολουθούμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» .

Αν κάποιος της έλεγε στα πρώιμα εφηβικά της χρόνια ότι θα δούλευε στην τηλεόραση, σίγουρα δεν θα το πίστευε, καθώς από μαθήτρια ακόμη είχε εκφράσει την επιθυμία να γίνει δασκάλα. Όλα άλλαξαν, όμως, όταν στα 17 της χρόνια στάθηκε για πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες συμμε­τέχοντας σε ένα διαφημιστικό.

«Εκεί είδα πώς λειτουργούν τα πράγματα πίσω από τις κάμερες. Με εξίταρε το πόση δουλειά υπάρχει μέχρι να βγει το αποτέλεσμα που βλέπουμε εμείς στις οθόνες μας. Τελειώνοντας το Λύκειο αποφάσισα να ακο­λουθήσω τον δρόμο των media. Φεύγω, λοιπόν, από την Κύπρο και πηγαίνω στην Αγγλία, συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ, για σπουδές Media Production» είπε η Κάλια Ελευθερίου.

Κάλια ΕλευθερίουΚάλια Ελευθερίου

Στην ηλικία των 20 και έχοντας ζήσει ήδη δύο χρόνια στο εξωτερικό, ένα τρα­γικό συμβάν χτύπησε την πόρτα της προσωπικής της ζωής αλλάζοντας τα σχέδια της ολοκληρωτικά. «Όταν πήγα στην Αγγλία είχα μια σχέση εξ αποστάσεως. Ταξίδευα Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι στην Κύπρο για να τον συναντάω και ερχόταν κι εκείνος πολύ συχνά. Αν και η απόσταση είναι δύσκολη σε μια σχέση, εμείς το προσπαθούσαμε. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Ενα πρωί του Σεπτέμβρη έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή. Είχα την «τύχη» μέσα στην ατυχία μου να μην είμαι στην Κύπρο όταν έγινε το συμβάν. Με πήραν τηλέφωνο και»με ενημέρωσαν. Δεν ήμουν εκεί για να το ζήσω όλο αυτό» αποκάλυψε στο People.

Σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί το σοκ, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη γενέτειρα της, αφήνοντας για λίγο πίσω τα όνειρα για μια καριέρα στην τη­λεόραση.

«Δεν ξέρω πώς βιώνει ένα αντίστοιχο γεγονός ο υπόλοιπος κό­σμος, γιατί είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος που θρηνεί ο καθένας μας. Προ­σωπικά ήταν σαν να έβλεπα μια κόκκινη γραμμή και σκεφτόμουν ότι είναι πολύ εύκολο να την ξεπεράσω και να τρελαθώ. Έλεγα ότι θα συγκρατήσω τον εαυτό μου, θα το βιώσω, θα το συνειδητοποιήσω σιγά σιγά και δεν θα κάνω έξαλλα πράγματα. Ένιωθα ότι είμαι πολύ μικρή για να παρανοήσω εντελώς» εξομολογείται και συνεχίζει:

«Την περίοδο που ήμουν στην Αγγλία έκλαιγα όλη μέρα και ήμουν συνέχεια μέσα στο σπίτι, Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πρέπει να επιστρέψω στην Κύπρο. Ξέρεις τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις; Όσο πιο μακριά είσαι από το πρόβλημα, το παραμερίζεις λίγο. Αν πας κοντά του και το βιώσεις, το ξεπερνάς πιο εύκολα. Λένε ότι είναι το πιο δύσκολο μονοπάτι αλλά και το πιο γρήγορο .Ένας θάνατος, βέ­βαια, δεν ξεπερνιέται ποτέ, απλά με τον καιρό μαθαίνεις να ζεις με την απώ­λεια». Πήρε τον χρόνο της, προσπάθησε να σταθεί ξανά στα πόδια της και αναθε­ώρησε πολλά πράγματα για τη ζωή· και τις διαπροσωπικές της σχέσεις. «Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, επιθυμείς να έχεις στη ζωή σου πιο ουσιαστικά πράγματα. Νομίζω με ωρίμασε πιο γρήγορα. Ήθελα να κάνω ουσιαστικές σχέσεις, να μην είμαι δεξιά και αριστερά και να πάρω σοβαρά το τι θέλω να κάνω επαγγελμα­τικά στη ζωή μου».

Κάλια ΕλευθερίουΚάλια Ελευθερίου

Με αυτές τις σκέ­ψεις, πήρε την απόφαση να συνεχίσει τις σπουδές της, αυτή τη φορά σε μια ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας στην Αθήνα.

«»Οταν ήρθα στην Ελλάδα για να σπουδάσω ξανά από την αρχή, ήμουν διαφορετική. Συγκεντρωμένη στο μά­θημα, πολύ καλή στις εργασίες μου και κάθε φορά που μας έβαζαν ένα πρό-τζεκτ ήμουν πωρωμένη προκειμένου να το φέρω εις πέρας στο 100%,»Οταν τε­λείωσα τις σπουδές μου, νομίζω ότι ήμουν άλλος άνθρωπος» παραδέχεται. Και ενώ πολλοί θα πίοτευαν πως, έχο­ντας αποχωριστεί ήδη δύο φορές την Κύπρο, δεν θα επέστρεφε στα γνώριμα λημέρια, η Κάλια έκανε άλλη μια φορά τη διαφορά. «Τότε το κλίμα στην Ελλάδα ήταν τεταμένο.

Η κρίση ήταν έντονη, οι Αγανακτισμένοι Έλληνες έβγαιναν στο Σύνταγμα, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν έβλεπα φως στο τούνελ. Γι» αυτό πήγα στην Κύπρο. Θυμάμαι ότι ήταν καλοκαίρι, αρχές Ιουνίου, όταν πήγα σε – ένα κάστινγκ για μια νεανική εκπομπή στο ΡΙΚ 1 .Ήταν περίπου 100 άτομα και τελικά διάλεξαν εμένα. Παρουσίαζα αυτή την εκπομπή για δύο χρόνια και σιγά σιγά άρχιζα να μαθαίνω και τον χώρο της τηλεόρασης. Ηταν μεγάλη πρόκληση το να παρουσιάζω εκπομπή σε τέτοια ηλικία. Κάπου εκεί κατάλαβα ότι αυτό ήθελα να κάνω».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here