Χαμός στην εκπομπή του Λιάγκα! «Τα πήρε στο κρανίο» η Κατερίνα Γκαγκάκη! (Video)

Έγινε έξαλλη στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Γκαγκάκη! Τι συνέβη;

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» πρόβαλαν το ξέσπασμα του Γιάννη Σπαλιάρα κατά του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Παπανώτα. Όμως οι δυο δημοσιογράφοι δεν ήταν εκεί για να απαντήσουν λόγω της απεργίας!

Νεύρα η showbiz, νεύρα και η Γκαγκάκη!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε μεταξύ άλλων: «Τώρα πριν λίγο μου είπαν ότι ο κ. Λιάγκας και ο κ. Παπανώτας μίλησαν άσχημα γι’ αυτά που είπα. Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να νομίζει ότι ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Γιώργος Λιάγκας πληρώνονται και ζουν κράζοντας και προσβάλλοντας και μειώνοντας ανθρώπους. Μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Γιώργο Λιάγκα που παρότι ξεκίνησε από τις ειδήσεις έκανε άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να αγγίξει το επίπεδο του Δημήτρη Παπανώτα, με αποτέλεσμα να τους απολαμβάνουμε και τους δύο μαζί σε μία εκπομπή»!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ακούγοντας όλα όσα είπε ο Σπαλιάρας, του τα έχωσε: «Όταν μιλάμε δεν μιλάμε με τα γυαλιά πρώτον αυτό… Είσαι κουρασμένος και πρέπει να βρίσεις δύο ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο; Αδιανόητο! Δεν το περίμενα, δεν το φανταζόμουν αυτό. Ο Γιάννης είναι ένα πολύ καλό παιδί! Τον ξέρω τόσα χρόνια…»!

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε για τον Σπαλιάρα, που σίγουρα αυτή η κόντρα θα έχει συνέχεια!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ