Χαμόγελο του Παιδιού: Απενεργοποιεί το Amber Alert για τη μικρή Αθηνά – Συνεχίζονται οι έρευνες

Το Χαμόγελο του Παιδιού απενεργοποιεί κατόπιν εισαγγελικής εντολής το Amber Alert για την αρπαγή του 2,5 ετών κοριτσιού παρά το ότι η μικρή δεν έχει βρεθεί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «καθώς η Αθηνά Χιτζάζι , 2,5 ετών δεν έχει βρεθεί ακόμα, ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα προχωρήσει κατόπιν εισαγγελικής εντολής στην απενεργοποίηση του Amber Alert. Ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της».

Η επίσημη ανακοίνωση του Χαμόγελου

Στις 20/09/2019, και ώρα 18:00, ο πατέρας της ανήλικης Αθηνάς Χιτζάζι, 2,5 ετών, απέκρυψε τον τόπο διαμονής της ανήλικης και αρνήθηκε να την επιστρέψει στη μητέρα της. Το «Χαμόγελο» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert στις 22/9/2019, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

«Το Χαμόγελο» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Δείτε την ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here