Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας Ελληνίδας τραγουδίστριας και η εξομολόγηση: «Πρέπει απλά να το αποδεχτώ»


Μία ανάρτηση Ελληνίδας τραγουδίστριας στα social media ήταν αρκετή για να ανησυχήσει τους θαυμαστές της καθώς μέσα από αυτή αποκάλυπτε το πρόβλημα υγείας που τής παρουσιάστηκε ξαφνικά. 

Η όμορφη τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στην οποία απεικονίζεται η ίδια εντελώς άβαφη και με κάτι κοκκινίλες σε όλο της το σώμα:

«Φίλοι μου εδώ και μια βδομάδα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το δέρμα και το πρόσωπο μου. Δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες. Απλά ξύπνησα κάπως έτσι… ομολογώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά. Έκανα skip επαγγελματικά ραντεβού- υποχρεώσεις μέχρι που δεν πάει άλλο. Γι» αυτό και τώρα πήρα την απόφαση να το μοιραστώ μαζί σας. «Πρέπει απλά να το αποδεχτώ». Δεν είναι αλλεργικό – είναι ψυχολογική πίεση που μου έσκασε στην επιδερμίδα.

(Πήρα το μήνυμά μου, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα στην ζωή) το λιγότερο ψυχοσωματικό που θα μπορούσα να πάθω είναι αυτό: «απόφραξη πόρων» σύμφωνα με πληροφορίες του γιατρού μου! Αυτά από μένα… Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξαναζώ την εφηβική μου ζωή και τώρα το έχω πλέον αποδεχτεί».

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια πρόκειται:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ