Τραμπ: “Προεδρική παρενόχληση”. Άγριο ξέσπασμα μετά το “χτύπημα” της Πελόζι. video

Ο Ντόναλντ Τραμπ έπιασε… το Twitter μετά την ανακοίνωση της Νάνσι Πελόζι για έρευνα με αντικείμενο την παραπομπή και καθαίρεσή του. Και δεν είναι χαρούμενος!

Όπως σας ενημέρωσε άμεσα το newsit.gr, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε ότι η Βουλή ξεκινά μια επίσημη έρευνα σε βάρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με το ερώτημα της παραπομπής, δηλώνοντας ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Τραμπ: Οριστικό! Η Πελόζι ανακοίνωσε έρευνα για παραπομπή και καθαίρεση!

Η Βουλή, όπου την πλειοψηφία κατέχουν οι Δημοκρατικοί, θα εξετάσει αν ο Τραμπ επιδίωξε τη βοήθεια της Ουκρανίας για να δυσφημίσει τον Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020.

«Συνεπώς, σήμερα, ανακοινώνω ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων προχωρά προς μια επίσημη έρευνα παραπομπής», δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής, Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι.

«Ο προέδρος πρέπει να λογοδοτήσει. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου», πρόσθεσε.

Όλα αυτά «ακούγονταν» τις τελευταίες ώρες, όμως από τους «ψιθύρους» μέχρι να φτάσουμε στο να γίνει όντως έρευνα με σκοπό την καθαίρεση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, υπάρχει μια… διαφορά.Ο Τραμπ αντιδρά μέσω Twitter!

«Μια τόσο σημαντική μέρα στα Ηνωμένα Έθνη, τόση πολλή δουλειά και τόση επιτυχία, και οι Δημοκρατικοί εσκεμμένα έπρεπε να το καταστρέψουν και να το υποβαθμίσουν με περισσότερα έκτακτα δελτία από κυνήγι μαγισσών για τα σκουπίδια. Τόσο κρίμα για την χώρα μας«, αναφέρει στην πρώτη του αντίδραση μέσω Twitter ο Τραμπ.

 

Κι έπειτα… παραλήρημα με μια σειρά από tweets!

«Πελόζι, Νάντλερ, Σιφ και φυσικά Μαξίν Γουότερς! Μπορείτε να το πιστέψετε;»

 

«Ούτε καν είδαν το αντίγραφο του τηλεφωνήματος! Κυνήγι μαγισσών εντελώς!»

 

«ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ!»

 

Μέχρι και… βίντεο «μαύρης προπαγάνδας» για τους Δημοκρατικούς δημοσίευσε ο Τραμπ!

 

Φωτογραφίες: Reuters.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ