Ποιος ηθοποιός λέει: «Η τηλεόραση δεν είναι βασική μου δουλειά, είναι δευτερεύουσα εργασία» (photos)


Είναι καταξιωμένος ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για όλους και για όλα και παρόλο που φέτος συμμετέχει στη νέα σειρά του Alpha «Έρωτας μετά», δήλωσε πως η τηλεόραση δεν είναι η βασική του δουλειά.

Ο Νίκος Γαλανός σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε γιατί προτιμάει τις δραματικές σειρές και αν πιστεύει ακόμα ότι η τηλεόραση είναι φαγάνα.

Σας έχουμε δει κυρίως σε δραματικές σειρές. Τις προτιμάτε;

«Απλά δεν είμαι φύσει κωμικός, βαριέμαι να κάνω φαρσοκωμωδίες, κωμωδίες της οκάς ή του κιλού. Δόξα τω Θεώ, η τηλεόραση έχει μπόλικες. Αυτές δεν με αφορούν. Η τηλεόραση έτσι κι αλλιώς δεν είναι βασική μου δουλειά, είναι δευτερεύουσα εργασία».

Είχατε δηλώσει στο παρελθόν ότι η τηλεόραση είναι μια φαγάνα. Το πιστεύετε ακόμη;

«Η τηλεόραση είναι φαγάνα, ζητά πάντα καινούργια πρόσωπα, καινούργια πράγματα, καινούργια γεγονότα. Είναι δύσκολο πεδίο για τους ηθοποιούς, θέλει πολλή και καλή εκπαίδευση, θέλει καλούς αξιωματικούς και στρατηγούς για να μπορέσει να επιβιώσει ο ηθοποιός. Μπορεί να δημιουργήσει σταρλετάκια, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν γίνει τα πρόσωπα αυτά ηθοποιοί».

Υπάρχουν συνάδελφοι σας που λένε ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το θέατρο. Συμφωνείτε με αυτήν την άποψη;

«Νομίζω ότι το θέατρο για τον καλλιτέχνη είναι έρωτας. Αν ερωτευτείς, δύσκολα φεύγεις. Αν δεν ερωτευτείς, δεν σου κάνει αίσθηση», είπε στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ