Το νέο επιχειρηματικό στοίχημα του Λευτέρη Πανταζή! Δεν φαντάζεστε πού επένδυσε (photos)


Ο Λευτέρης Πανταζής, παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα και μίλησε για το νέο του επιχειρηματικό βήμα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε επίσης για τους έρωτες της ζωής του και για τον λόγο που ενώ έχει παιδί, δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πόσους μεγάλους έρωτες μετράτε;

Αγάπησα όλες τις κυρίες που έκανα σχέση μαζί τους, αλλά δεν είμαι εύκολη περίπτωση. Η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου πρέπει να έχει κότσια. Να αγαπήσει δύο ανθρώπους. Τον Λευτέρη της καρδιάς και τον Πανταζή του κόσμου. Δεν ξέρω αν οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου ξεχώρισαν ποτέ αυτούς τους δυο ανθρώπους…

Γάμους;

Κανέναν! Δεν έχω παντρευτεί ποτέ! Είμαι, λοιπόν, έτοιμος να μου κάνεις πρόταση γάμου (γέλια)!

Γιατί;

Δεν έτυχε… Στο «παρά πέντε» οι κυρίες με τις οποίες ήμουν μαζί έκαναν πίσω. Φοβήθηκαν ενδεχομένως. Σου λέει «αυτός θα είναι σπίτι; Θα μεγαλώνει το παιδί του; Θα τον βλέπω;».

Τελικά ήσασταν εκεί όταν μεγάλωνε το παιδί σας;

Νιώθω λίγες ενοχές, γιατί ταξίδευα συνέχεια. Έχω, όμως και μια ικανοποίηση ότι το παιδί μου κάνει την ίδια δουλειά και πλέον καταλαβαίνει την τότε απουσία μου.

Με τη Ζώζα Μεταξά, τη μητέρα της κόρης σας Κόνι, πώς γνωριστήκατε;

Τυχαία. Στο Mercedes, ένα κλαμπ της εποχής. Έγινε αυτό που έγινε -τυχαία-, ήρθε, με ενημέρωσε ότι είναι σε ενδιαφέρουσα, το κρατήσαμε, το αναγνώρισα κι έτσι βγήκε αυτό το πλασματάκι το ωραίο, που μας δίνει χαρά.

Τα πάθη σας;

Δεν έχω καπνίσει, δεν έχω πιει αλκοόλ, δεν έχω πάρει ναρκωτικά ποτέ. Αγαπώ τις γυναίκες και το τραγούδι. Ας πεθάνω από αυτά. Από τα άλλα δεν θέλω να πεθάνω!·

Στις 14 Σεπτεμβρίου δώσατε μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο. Τι αίσθηση σας άφησε η βραδιά;

Αυτό που ένιωσα δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Άνθρωποι που με έβλεπαν για πρώτη φορά, άνθρωποι που με έβλεπαν έπειτα από 30 χρόνια, άνθρωποι που με βλέπουν συχνά, όλοι μαζί γίναμε μια παρέα που τραγουδήσαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε. Με αγκάλιαζε ο κόσμος και μου έδινε ευχές.

Είχατε και πρεμιέρα…

Ναι! Τον χειμώνα θα είμαστε στο North Live Stage με ένα σχήμα για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες. Είμαι μαζί με τον Πάνο Καλίδη, τον Θάνο Πετρέλη, τον Tus και μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών.

Κάνουμε τη συνέντευξη και τη φωτογράφιση σε έναν δικό σας χώρο, το Star Sports Club. Πώς και πότε τον δημιουργήσατε;

Έπαιζα ποδόσφαιρο από μικρός. Η αγάπη αυτή δεν έφυγε ποτέ. Ήμουν πρόεδρος και στον Πανιώνιο και πήρα μετοχές και σε άλλες ομάδες. Με τον συνεταίρο μου Σωτήρη Γεωργιουδάκη, που έπαιζε παλιά στον Ολυμπιακό, αποφασίσαμε να κάνουμε έναν ωραίο χώρο σε 20 στρέμματα, μέσα στο πράσινο, δίπλα στη θάλασσα. Έχει 8 γήπεδα ποδοσφαίρου , 2 γήπεδα τένις, μπιτς βόλεϊ, χώρο τοξοβολίας και διατίθεται και για παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις, είπε ο Λευτέρης Πανταζής στην Espresso.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ