Γνωστό ζευγάρι της showbiz αναζητά νέα στέγη για τον έρωτά του (photos)


Από το καλό στο καλύτερο πάει η σχέση της δημοσιογράφου με τον επιχειρηματία, αφού ψάχνουν νέα στέγη για τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και εννέα μήνες.

Από την αρχή της σχέσης τους κατάλαβαν πόσο ταιριάζουν και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Σήμερα, παραμένουν αχώριστοι και περνούν τόσο καλά, που βρίσκονται προς αναζήτηση μεγαλύτερου σπιτιού στη Γλυφάδα, όπου και έμεναν, καθώς θέλουν να είναι πιο άνετα τόσο οι ίδιοι όσο και οι δύο κόρες τους που έχουν από προηγούμενους γάμους.

Την καλύτερη είδηση φυλά για τον εαυτό της η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του Star ζει την απόλυτη ευτυχία πλάι στον επιχειρηματία σύντροφο της Νίκο Σερεπίσο, ο οποίος πρωτοπορεί στον χώρο των made in Italy ειδών σκίασης.

Η όμορφη παρουσιάστρια αλλά και ρεπόρτερ του ιατρικού ρεπορτάζ μίλησε στη Realnews για την ευτυχία που βιώνει στην προσωπική της ζωή.

«Γνωριστήκαμε τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Οι πρώτες συστάσεις έγιναν σε παρέα φίλων. Στη συνέχεια ο Νίκος με φλέρταρε επίμονα, μου έστελνε πολύ ευγενικά μηνύματα για να βγούμε. Το πρώτο μας ταξίδι ήταν στην Ιταλία, στην πόλη Γκροτάλιε, όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο της επιχείρησης του».

Προτεραιότητες

Το ζευγάρι πέρασε το πρώτο καλοκαίρι της σχέσης του στη Λευκάδα, τόπο καταγωγής του Νίκου.

«Περάσαμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές μας στη Λευκάδα και κάναμε με φουσκωτό αποδράσεις στο Μεγανήσι και στις πανέμορφες παραλίες με τα καταγάλανα νερά του Ιονίου», δήλωσε η δημοσιογράφος, η οποία νιώθει ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που συγχρόνως είναι και μια υπέροχη μαμά, δεν αποκλείει τον γάμο με τον σύντροφο της, αλλά ξεκαθαρίζει πως σε αυτή τη φάση έχουν άλλες προτεραιότητες.

«Είμαστε ένα φυσιολογικό νέο ζευγάρι, που δουλεύει πολύ, έχει υποχρεώσεις, καθημερινά προβλήματα. Δεν αποκλείουμε τίποτα, αλλά πάνω από όλα θέλουμε να ζούμε ήρεμα και αρμονικά».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ