Σοβαρό τροχαίο για τον πρώην υφυπουργό Δημήτρη Αποστολάκη


Χειρουργήθηκε τη Δευτέρα ο πρώην υφυπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Αποστολάκης, μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο τραυματίζοντας τον έξω από το πάρκινγκ στην πλαζ της Ραφήνας.

Όπως ανέφερε στο irafina.gr, η κόρη του και δημοτική σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου κυρία Μαρία Αποστολάκη, το χειρουργείο που έκανε ο πατέρας της στο πόδι ήταν επιτυχημένο και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η κυρία Αποστολάκη ρώτησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας γιατί δεν υπήρχε κάποιο ασθενοφόρο στην πόλη την ημέρα των εορτασμών της Παντοβασίλισσας, ενώ υπήρχαν τρεις παράλληλες εκδηλώσεις.

Αχαΐα: Τροχαίο με ταξί που μετέφερε μαθητές δημοτικού

Με τον τρόμο, ήρθαν αντιμέτωποι, το πρωί της Τετάρτης κατά τη μεταφορά τους στο σχολείο μαθητές δημοτικού στη Δυτική Αχαΐα.

Ο οδηγός του ταξί που έχει αναλάβει το μεταφορικό έργο από τον Άγιο Νικόλαο στο σχολείο του Λάππα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να εκτραπεί στο ύψος του Απιδεώνα.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν δυο μαθητές να μεταφερθούν όπως πληροφορείται το tempo24.news, για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ