Θρίλερ στο Αιγαίο: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς για εμπόρους ναρκωτικών


Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού, με την συμμετοχή πολλών σκαφών, αεροπλάνων και ελεύθερων σκοπευτών της ΜΥΕ έλαβε χώρα στη θαλάσσια περιοχή της Μυτιλήνης με συμμετοχή μέσων και της Frontex.

Σύμφωνα με τον ANT1 στην επιχείρηση συμμετείχαν και στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, που επέβαιναν σε αεροσκάφη του Λιμενικού και της Frontex οι οποίοι είχαν λάβει θέσεις ως ελεύθεροι σκοπευτές και πυροβολούσαν για να σταματήσουν φουσκωτό σκάφος με τρεις επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση με τη συνδρομή πλωτών αλλά και εναερίων μέσων του Λιμενικού Σώματος.

Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν να συλληφθούν οι επιβαίνοντες του φουσκωτού, το οποίο και κατασχέθηκε. Σημειώνεται ότι δεν έχουν εντοπιστεί ναρκωτικές ουσίες στο φουσκωτό. Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα ναρκωτικά προέρχονταν από την Αλβανία και ότι οι συλληφθέντες πρόλαβαν να τα ξεφορτώσουν σε ακτή στα παράλια της Τουρκίας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ