Αρχίζει η Super League 2. Παραλίγο “ξύλο” στη συνεδρίαση


Το πρωτάθλημα της Superleague 2 θα κάνει σέντρα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Επεισοδιακή η συνεδρίαση, λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Λεωνίδας Θωμαΐδης και ο Οδυσσέας Δράκος.

Κανονικά θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/9) το πρωτάθλημα της Super League 2.

Στη σημερινή θυελλώδη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της κατηγορίας, αποφασίστηκε με οριακή πλειοψηφία να μην υπάρξει νέα αναβολή (υπενθυμίζεται ότι αρχικά το πρωτάθλημα επρόκειτο να αρχίσει στις 15/9), παρά το γεγονός ότι η μείωση της τάξης του 60%, που προτείνει η ΕΡΤ στα αρχικώς προβλεπόμενα χρήματα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Υπέρ τάχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, ΑΟ Χανιά, Λεουτσάκος (Super League 2/Football League), Θωμαΐδης (εκπρόσωπος ΕΠΟ). «Όχι» ψήφισαν Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα, ΑΕ Καραϊσκάκης, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός.Ένταση στη συνεδρίαση

Λίγο έλειψε να πέσει… ξύλο στη συνεδρίαση. Όταν ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Λεωνίδας Θωμαΐδης, έκρινε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (7-6) επιλέγοντας να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕ Καραϊσκάκης, Οδυσσέας Δράκος, που είχε ψηφίσει «όχι», του επιτέθηκε φραστικά, φωνάζοντας του: «Είσαι μπούλης».

Το επεισόδιο συνεχίστηκε στους διαδρόμους, με τον κ. Θωμαΐδη να καλεί τον κ. Δράκο να τα… πουν έξω και να του φωνάζει «Είσαι κότα, ρε. Πάμε κάτω να δούμε ποιος είναι μπούλης».

Οι δύο άνδρες αλληλοσπρώχτηκαν, αλλά ευτυχώς η κατάσταση δεν ξέφυγε περισσότερο, έπειτα από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ