Τραμπ – Μητσοτάκης: Τελικά… συναντήθηκαν έστω ανεπίσημα. Εντυπωσιακές Μαρέβα – Μελάνια

Η συνάντηση μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να ακυρώθηκε, ωστόσο οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στην δεξίωση που παρέθεσε ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είδε την Νάνσι Πελόζι να ανακοινώνει έρευνα για παραπομπή και καθαίρεσή του ενώ βρίσκεται στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με τις ΗΠΑ να… παίρνουν φωτιά. Τραμπ: Μπορεί μια λέξη να τον «ρίξει»; «Κόλαση» στις ΗΠΑ με το…

Αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα ραντεβού του, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δύο ηγέτες δεν συναντήθηκαν τελικά για να συζητήσουν την ατζέντα που είχε οριστεί…

Βρέθηκαν όμως στη χθεσινή δεξίωση που παρέθεσε ο Τραμπ στα μέλη των αντιπροσωπειών που συμμετείχαν στη ΓΣ του ΟΗΕ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, φαίνονται να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί.

Στα μαύρα ντυμένες και οι δύο, Μαρέβα Γκραμπόβσκι και Μελάνια Τραμπ έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους!Δείτε την εικόνα με τα ζεύγη Τραμπ και Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση Μητσοτάκη- Τραμπ ακυρώθηκε λόγω της έρευνας σε βάρος του πρόεδρου των ΗΠΑ από τη Βουλή των Αντιπροσώπων με το ερώτημα της παραπομπής. Η Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου την πλειοψηφία έχουν οι Δημοκρατικοί, θα εξετάσει εάν ο Τραμπ επεδίωξε τη βοήθεια της Ουκρανίας για να δυσφημίσει τον Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2000.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here