Να γιατί δεν κάνουμε τυφλή προσπέραση (+video)


Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω απεικονίζει έναν από τους πλέον ανεύθυνους οδηγούς μοτοσυκλέτας που έχουμε δει ποτέ, όπου αυτός κι ο συνεπιβάτης ζουν από καθαρή τύχη!

Προσπέρασε πάνω σε σημείο που απαγορεύεται και ταυτόχρονα σε σημείο που ξεκινάει ελαφριά στροφή και η ορατότητα του είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Μάλιστα το οπτικό του πεδίο είναι ακόμα πιο περιορισμένο γιατί προπορεύεται ένα τροχόσπιτο, το οποίο κλείνει μεγάλο μέρος του ρεύματος κυκλοφορίας και λόγω όγκου ο οδηγός της μηχανής δεν μπορεί να δει τι υπάρχει μπροστά. Παρόλα τα εμπόδια, ο αναβάτης ατάραχος βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα με σκοπό να περάσει ότι υπάρχει μπροστά του. Το αποτέλεσμα; Η μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με το αντίθετα ερχόμενο όχημα και έπειτα από δυο πιρουέτες οι δυο αναβάτες έπεσαν στο οδόστρωμα. Η τύχη ήταν με το μέρος τους, μιας και τόσο ο οδηγός, όσο κι ο συνεπιβάτης κατάφεραν να την γλυτώσουν με ελαφριά τραύματα. Δεδομένων των συνθηκών, θα πούμε εμείς, είναι τυχεροί που έζησαν από μια τέτοια σύγκρουση.

Βέβαια αν η σύγκρουση ήταν μετωπική οι πιθανότητες επιβίωσης θα ήταν ελάχιστες! Ας ελπίσουμε ότι ο οδηγός έστω και με αυτό το σκληρό τρόπο, να έμαθε πως η υπομονή είναι αρετή! Και σώζει ζωές!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ