Μαρία Μπακοδήμου: Αποκαλύπτει τα πάντα για τα τηλεοπτικά projects που θα παρουσιάσει (photos)


Mε διπλό χτύπημα και μέσα από τη συχνότητα του Open tv έρχεται η Μαρία Μπακοδήμου.

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει πρε­μιέρα το τηλεπαιχνίδι Ένας για Όλους, με τη Μαρία να παρουσιάζει για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα της ένα παιχνίδι. «Το συγκεκριμένο format μου άρεσε γιατί, πέρα από μια πρόκληση, είναι παρεΐστικο. Η ομάδα που παί­ζει είναι μια παρέα που διεκ­δικεί το όνειρο της: από το να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό μέχρι να ανοίξει ένα εστιατό­ριο. Ουσιαστικά παίζουν για αυτό το όνειρο-στόχο. Η δια­φορά είναι πως ένας από αυ­τούς έχει ηγετικό ρόλο, που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Μαρία ΜπακοδήμουΜαρία Μπακοδήμου

Αυτός είναι ο Ένας για Όλους. Το όλο κόνσεπτ της παρέας μου δημιούργησε πολύ ωραία διάθεση, γιατί κι εγώ σε όλες τις δουλειές που έκανα στη ζωή μου συνεργά­στηκα με ομάδες που στην πορεία γίνονταν παρέες. Πά­ντα λειτουργούσα με αυτό τον τρόπο και ήθελα με τους συνεργάτες μου να νιώθω οικεία για να το χαρώ» παρα­δέχεται.

Το δεύτερο πρότζεκτ που πρόκειται να παρου­σιάσει έχει άμεση σχέση με τη μόδα και το στιλ. Τι ακριβώς θα συμβεί εκεί;

«Η συγκεκριμένη εκπομπή θα ασχοληθεί με το makeover. Μια γυναίκα που για κάποιο λόγο μπορεί να έχει αφήσει τον εαυτό της έρχεται σε εμάς, ύστερα από προτροπή είτε ενός φίλου είτε ενός συγγενή, ώστε να ανανεώσει την εικόνα της μέσα από τις στιλιστικές συμβουλές που θα της δώσουμε» λέει η Μαρία για το κόνσεπτ της εκπομπής στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ