Τρελαμένη από ευτυχία η Παπουτσάκη: «Έχω έναν άντρα που λατρεύω, έχουμε τον Μάξιμο και τον Κίμωνα»


Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι απόλυτα ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Η οικογενειακή της ευτυχία είναι κάτι που της προσφέρει πληρότητα και δεν διστάζει να το εκφράσει. Ακόμη, η επαγγελματική της εξέλιξη με το έργο για τη ζωή του Ωνάση στο Παλλάς είναι επίσης κάτι που την χαροποιεί κι εκείνη μίλησε και για τα δύο σε συνέντευξή της.

Ευτυχείς προσωπικά και επαγγελματικά, όπου υποδύεσαι μια γυναίκα που δεν βρήκε ποτέ την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο…

Ηθελε πολύ να βρει την ισορροπία, έκανε προσπάθειες να τη βρει, αλλά προδόθηκε. Εί­χε δύσκολα παιδικά χρόνια, δεν είχε βρει τη μεγάλη αγάπη και, όταν τη βρήκε στο πρόσω­πο του Αριστοτέλη Ωνάση, προδόθηκε. Μα­γεύτηκε από εκείνον και του τα έδωσε όλα, μιας και αυτός πάντα τα ήθελε όλα γι» αυτό και είναι ενδεικτικός της ζωής του ο τίτλος.

Μόνο που εκείνος την πρόδωσε για μια άλ­λη. Ηθελε να κάνει και παιδί μαζί του, έτσι;

Ηθελε και λένε πως γέννησε ένα μωρό που έζησε μόνο 24 ώρες και έφυγε από ένα σο­βαρό πρόβλημα. Κυκλοφορεί, μάλιστα, και μια φωτογραφία του. Κανείς δεν ξέρει, όμως την αλήθεια – αν πάντως έγινε, είναι ένας λό­γος που την οδήγησε στη συντριβή. Μπορεί στη σκηνή να έζησε την απόλυτη καταξίω­ση, στη ζωή όμως κουβαλούσε μια κατάθλι­ψη για όσα δεν κατάφερε ως γυναίκα. Ηθε­λε τόσο πολύ μια οικογένεια και δεν κατάφε­ρε να τη φτιάξει. Είχε θλίψη βαθιά και, όταν άρχισαν τα προβλήματα στη φωνή της, δεν είχε τίποτα άλλο πια.

Κατερίνα ΠαπουτσάκηΚατερίνα Παπουτσάκη

Στη σκηνή τη συναντάμε από τη στιγμή που μπαίνει στη ζωή της ο Ωνάσης;

Ναι, γύρω στο «58, που ήταν στα σπάργανα η σχέ­ση τους μέχρι και το τέλος του. Τη βλέπουμε από τον παράφορο ερωτά της μέχρι τη συντριβή και τη θλίψη της που έχασε όσα αγάπησε. Το εξαιρε­τικό πρωτότυπο έργο που έγραψε ο μοναδικός Σταμάτης Φασουλής πάνω στη ζωή και στο έρ­γο του Ωνάση φωτίζει και τη διαδρομή της Κόλ­λας.

Τη θαύμαζα, αγαπούσα πολύ το έργο της και τη φωνή της πριν μου ζητηθεί να την ερμηνεύ­σω, αλλά, τώρα που τη μελετώ, πρέπει να σου πω ότι έχω ερωτευτεί την προσωπικότητα της- από τη μια σκληρή σαν γρανίτης και από την άλλη τό­σο εύθραυστη. Βλέπω συνεχώς βίντεο της από τη σκηνή, συνεντεύξεις της ακούω τις ερμηνείες της προσπαθώντας να τη βρω… Πού καταλήγεις, λοιπόν, για την Κολλάς; Πως αν είχε αποκτήσει την οικογένεια που ήθελε, θα άντεχε τη σκηνική της «πτώση». Πως ήθελε να αγαπηθεί και είχε ανάγκη την αγάπη». Ολοι έχου­με ανάγκη την αγάπη.

Είναι ένας ρόλος-κόντρα σε εσένα, που έχεις βρει και αγάπη και ισορροπία.

Είναι ένας ρόλος που μου υπενθυμίζει πόσο ση μαντική και ακριβή είναι η αγάπη.

Ο Πάνος Κατσαρίδης των Θεατρικών Σκη­νών σε είχε συγχαρεί μετά την επίσημη πρε­μιέρα του «Αναζητώντας τον Αττίκ» και ήμουν σίγουρος πως θα σε… πολιορκήσει.

Μου είχε πει πως θέλει να συνεργαστούμε και είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει τώ­ρα με τους καλύτερους οιωνούς. Σε μια τό­σο ζηλευτή υπερπαραγωγή, που υπογράφε­ται από σημαντικούς συντελεστές και κυρίως από τον μαγικό Σταμάτη Φασουλή! Είναι τόσο σπουδαίος ηθοποιός σκηνοθέτης θεατράν­θρωπος.

Τεχνίτης μοναδικός έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό έργο, το οποίο και σκηνοθετεί με οίστρο, κρατώντας τον ομώνυμο ρόλο. Νιώ­θω τυχερή που είμαι πλάι του και πλάι σε όλη τη δυνατή ομάδα που έχει φτιαχτεί και δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Ηδη υπάρχει πολύ μεγάλη προπώληση εισιτηρίων και από πα­ντού ακούω πως ανυπομονούν να μας δουν.

Με τη Δήμητρα Ματσούκα και την Ευγε­νία Δημητροπούλου στον θίασο. Πώς τα πά­τε τόσες γυναίκες μαζί;

Τα πάμε μια χαρά! Εμείς οι γυναίκες δεν έχου­με τέτοια μεταξύ μας! Μια χαρά. Και είμαστε ευτυχισμένες που παίζουμε πλάι στον Φασου­λή, έχοντας μαζί μας τον Μέμο Μπεγνή, τον Αγησίλαο Μικελάτο και όλο τον υπέροχο θί­ασο που φτιάχτηκε με προσοχή.

Κατερίνα ΠαπουτσάκηΚατερίνα Παπουτσάκη

Η Παπουτσάκη λέει «τα θέλω όλα»;

Η Παπουτσάκη λέει «θέλω όσα μπορώ να αντέξω» (σ.σ.: γελάει) και αισθάνεται υπέ­ροχα με αυτά που έχει. Εχω έναν άντρα που λατρεύω, έχουμε τον Μάξιμο και τον Κίμω­να, έχω τη συνεργασία αυτή με τις Θεατρι­κές Σκηνές και τον Σταμάτη Φασουλή, που θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο σπου­δαίους θεατράνθρωπους που έχουμε, παί­ζω πλάι σε εκλεκτούς και ξεχωριστούς συνα­δέλφους. Θα ήμουν αχάριστη αν δεν ένιωθα ευτυχής με όσα έχω. Πηγαίνω με χαρά και λαχτάρα στις πρόβες μας κι έπειτα επιστρέ­φω στη θαλπωρή της οικογένειας μου, που είναι το παν για εμένα.

Ηθελα να σε ρωτήσω. Εχει προτεραιότητα η οικογένεια σου;

Την απόλυτη προτεραιότητα, φυσικά! Αγα­πώ τη δουλειά μου, θέλω να ανεβάζω τον πήχη κάθε φορά και ψηλότερα, δουλεύω σκλη­ρά γι» αυτό, αλλά πάνω από όλα είναι η οι­κογένεια.

Πηγή: Real


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ