Ανέστης Βλάχος: Ο «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου πάντρεψε την κόρη του (photos)


Αν και στον cinema ο Ανέστης Βλάχος ήταν ο κακός, στην πραγματική ζωή είναι το άκρως αντίθετο και ο γάμος της κόρης του τον πλημμύρισε με χαρά.

Όταν αντίκρισε την μοναχοκόρη του Έλλη νυφούλα με δυσκολία μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Από το ξενοδοχείο κιόλας ξεκίνησε να δακρύζει, με κορύφωση την στιγ­μή που έπρεπε να την παραδώσει στον γαμπρό.

Το μυστήριο έγινε την περασμένη Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα, στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι. Σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στο οποίο κυριαρχού­σε το λευκό χρώμα, η Έλλη και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος, αποφάσισαν να ενώ­σουν τις ζωές τους ενώπιων Θεού και ανθρώπων.

Έλλη ΒλάχουΈλλη Βλάχου

Η Έλλη είχε επιμεληθεί προσωπικά όλες τις λεπτομέ­ρειες του μυστηρίου μαζί με την παιδική της φίλη και κουμπάρα της Αλίκη Βλάχου. Η Έλλη πήγε στο Πόρτο Χέλι την Παρασκευή με τις φίλες της και την επόμενη μέρα έφτασαν οι γονείς της. Ο Ανέστης Βλάχος και η σύζυγος του, επίσης ηθοποιός Μαίρη Γαρίτση, παρά το γεγονός ότι άθελα τους τραβούσαν τα φλας των οικείων τους κάθισαν διακριτικά πλάι στο ζευγάρι.

«Είναι ωραίο δυο άνθρωποι να παντρεύονται από αγάπη και έρωτα. Να είναι γεροί και αγαπημένοι σε όλη τους την ζωή» λέει η Μαίρη Γαρίτση ενώ η Έλλη λίγες ώρες μετά το μυστήριο δήλωσε «στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου βρήκα τον πρίγκι­πα μου». Το ζευγάρι λόγω υποχρεώσεων δεν θα φύγει προς το παρόν για ταξίδι του μέλιτος και θα φύγει τον επόμενο μήνα για την Νέα Υόρκη.

Στο ακόλουθο album θα δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της κόρης του…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ