Η όμορφη πολιτικός που… σαγήνευσε ο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη – Video

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη και στο περιθώριο της 74ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε σε εκδήλωση για την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους, που πραγματοποίησαν από κοινού Τουρκία και Πακιστάν.

«Οι μουσουλμάνοι είναι τα πιο συχνά θύματα ρητορικής μίσους. Η ρητορική μίσους δεν πρέπει ποτέ να συγχέεται με την ελευθερία της γνώμης», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Και πρόσθεσε: «Η σύνδεση του Ισλάμ – μιας θρησκείας της ειρήνης – με την τρομοκρατία είναι μια ανήθικη συκοφαντία, είναι απαράδεκτη».

Η ομιλία του μεταδόθηκε λεπτό προς λεπτό από τα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ είχε δημιουργηθεί και το hashtag στο Twitter #OurVoiceErdoğan, με πολλούς χρήστες να δίνουν συγχαρητήρια στον Ερντογάν για τον τρόπο που υπερασπίζεται τους μουσουλμάνους.

Ένα tweet που… ξεχώρισε ήταν αυτό της Πακιστανής πολιτικού, Ιρούμ Αζεέμ Φαρούκ, η οποία δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Η ηγεσία δεν είναι απλώς ένας τίτλος ή ένας χαρακτηρισμός. Έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα, την επιρροή και την έμπνευση. Τι ηγέτης«, έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter, παραθέτοντας ένα απόσπασμα της ομιλίας του.

 

 

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ