Η Τουρκία που δεν θα… αλλάξει, ο Παπαγγελόπουλος και οι τροϊκανοί που έφυγαν


Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, η πρόταση της ΝΔ για την παραπομπή Παπαγγελόπουλου στην προανακριτική και οι δανειστές που έφυγαν αφού «είδαν» τρύπα στον προϋπολογισμό του ’20 απασχόλησαν σήμερα τη σύσκεψη του newsit.gr.

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης συζήτησαν για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, που δεν είναι και… λίγα.

Πρώτα απ’ όλα για τις κυβερνητικές διαρροές σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Τουρκίας και κυρίως για το γεγονός πως κανείς δεν… έμαθε για το τι είπε ο «σουλτάνος» για Κύπρο και Αιγαίο.

Η εκτίμηση, πάντως, ήταν πως η Τουρκία δεν θα αλλάξει γιατί έχει μελετημένο σχέδιο και το μόνο που θα μπορούσε να περιμένει κανείς είναι κάποιες κινήσεις τακτικής μήπως και καταφέρει να κερδίσει κάποια περισσότερα χρήματα από την Ε.Ε. για το προσφυγικό.

Στα «καυτά» θέματα της ημέρας και η πρόταση της ΝΔ για την παραπομπή Παπαγγελόπουλου σε προανακριτική. Όλα δείχνουν πως «καίγεται» το σενάριο για επιστροφή του φακέλου στη Δικαιοσύνη και το ενδιαφέρον στρέφεται στο αν θα υπάρξει εισήγηση για ειδικό δικαστήριο. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, πάντως, έχει την απόλυτη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, συζητήθηκαν και οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και η «τρύπα» που εντόπισαν οι δανειστές στον προϋπολογισμό του 2020, τα… φέσια της ΔΕΗ και τα όσα αλλάζουν στις αντικειμενικές αξίες.

Περισσότερα εδώ…

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ