ΠΑΟΚ: Πλησιάζει η επιστροφή Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια


Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την πέμπτη αγωνιστική της Superleauge.

Ο Άμπελ Φερέιρα είχε και πάλι στην διάθεσή του Γιαννούλη και Σφιντέρσκι στη σημερινή (26/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ βλέπει τους Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια να πλησιάζουν ακόμη περισσότερο στην επιστροφή τους.Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές κράτησαν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκεί που βρίσκεται από την περασμένη σεζόν κι εκεί που στοχεύει να παραμείνει μετά και το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα, όμως, είναι η ώρα για μια νέα δοκιμασία. Για το πρώτο ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για τη Super League, αλλά και πάλι σε ένα… τελικό.

Όπως τελικός είναι κάθε ματς από την αρχή ως το τέλος του νέου μαραθώνιου. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του, την Πέμπτη (26.09) δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά μέσα από μία σειρά ασκήσεων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε και πάλι στη διάθεσή του τους Κάρολ Σφιντέρσκι , Δημήτρη Γιαννούλη που προπονήθηκαν κανονικά. Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε κι ο Μαουρίσιο , ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής επιβάρυνσης και την Παρασκευή θα μπει σε κομμάτι της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ στο γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (27.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ