Παναθηναϊκός – Πεδουλάκης: «Αυτός που παίρνει FIAT, Mercedes θέλει»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην media day του Παναθηναϊκού κι αναφέρθηκε στην συνύπαρξη των Καλάθη και Φριντέτ, καθώς και στην γραμμή των ψηλών του «τριφυλλιού».

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι ο Καλάθης κι ο Φριντέτ ταιριάζουν απόλυτα, ενώ υποστήριξε ότι ο Παπαγιάννης είναι φέτος ένα στοίχημα.Όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Αργύρης Πεδουλάκης

«Έχουμε κάνει μόνο τρεις προπονήσεις όλοι μαζί. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα αυτό είναι το βασικό ζητούμενο, να πάρουμε το ριμπάουντ και έπειτα να καταφέρουμε να τρέξουμε. Είμαστε καλοί στα πρώτα οκτώ δευτερόλεπτα της επίθεσης, αλλά καλούμαστε να βελτιώσουμε τα υπόλοιπα οκτώ αυτής. Τα μεγάλα ματς στο τέλος πάνε στο πέντε εναντίον πέντε. Το είδαμε αυτό και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Καλάθης είναι εξαιρετικός αμυντικός, ο Φριντέτ πρέπει να μάθει κάποια πράγματα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το είδαμε και με την Εθνική ΗΠΑ, πως δεν κατάφεραν οι Αμερικάνοι, να προσαρμοστούν στους μικρούς χώρους και τελικά το πλήρωσαν. Είναι λογικό να είμαστε καλοί στο γρήγορο παιχνίδι. Έχουμε κάνει πολύ λίγες προπονήσεις όλοι μαζί, ο Νικ μετά το παγκόσμιο είχε πολλές υποχρεώσεις. Θέλει χρόνο για να γίνουμε καλοί στο σετ παιχνίδι».

Για την γραμμή των ψηλών: «Κακά τα ψέματα κι αυτός που αγοράζει FIAT ένα Mercedes θέλει κατά βάθος. Υπάρχουν παιδιά που είναι στον προθάλαμο για καριέρα και πρέπει να βγουν μπροστά, αυτό είναι ανάγκη μας. Πριν από 15 χρόνια δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, έρχονταν έτοιμοι. Ο χρόνος είναι σχετικός, για το πότε θα είναι 100% έτοιμοι.

Αθλητικά είμαστε πολύ δυνατή ομάδα. Η ομάδα χτίστηκε γύρω από τον Νικ να έχει σουτ και να είναι γρήγορη, γιατί σε αυτό το παιχνίδι ο Καλάθης είναι ασταμάτητος. Για μας ο Παπαγιάννης φέτος είναι ένα στοίχημα. Ήρθε με λίγα περισσότερα κιλά από όσα έπρεπε. Δεν είχε προπονηθεί τόσο καλά. Πρέπει να δουλεύει κάθε μέρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here