Νοτοπούλου για «Τσέο»: Ένα λάθος ήταν ικανό να κρύψει την ουσία των ερωτημάτων»


Στο σάλο που έχει προκληθεί για το περιβόητο «Τσέο» που ξεστόμισε σε τηλεοπτική αναφερόμενη στον CEO της Thomas Cook μίλησε η Κατερίνα Νοτοπούλου. Δεν έκρυψε ότι της έχουν αδυναμία τα social media.

Παραδέχτηκε το λάθος της η Κατερίνα Νοτοπούλου, ωστόσο θεωρεί ότι το δικό της «ατόπηπα» στάθηκε η αιτία να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από την ουσία των πραγμάτων.

Σε συνέντευξή της στον Παραπολιτικά FM ανάφερε χαρακτηριστικά. «Η αλήθεια είναι ότι με πάρα πολλά από αυτά γέλασα, ήταν ευφάνταστα, ήταν ξεκαρδιστικά επί της ουσίας όμως νομίζω ότι όλο το socialμιντιακό σύστημα ελέγχεται από πολύ συγκεκριμένες πολιτικές πηγές και προσπάθησε να κρύψει την ουσία της χθεσινής μας συνέντευξης. Έθεσα πολύ σοβαρά ερωτήματα, έκανα πολύ συγκεκριμένες και σοβαρές καταγγελίες, προσπάθησαν κατά τη γνώμη μου να αποπροσανατολίσουν. Πράγματι ένα λάθος είναι καλό για τρολάρισμα, είναι καλό για να γελάσουμε αλλά ήταν ικανό για να κρύψει την ουσία των ερωτημάτων».

Στη συνέχεια η κ. Νοτοπούλου εξαπέλυσε επίθεση στον Χάρη Θεοχάρη, καθώς όπως είπε απέφυγε να απαντήσει αν γνώριζε τον CEO της Thomas Cook. «Ο κ. Θεοχάρης απέφυγε να απαντήσει αν γνώριζε ή δεν γνώριζε γιατί μπορεί να συζητάει όλος ο κόσμος του twιtter, είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα, για το πώς αποκάλεσα τον διευθύνοντα σύμβουλο αλλά δεν συζητάει καθόλου για το αν γνώριζε ο κ. Θεοχάρης και νομίζω ότι ο κόσμος του τουρισμού απαιτεί μια απάντηση γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Πέρα το ότι δεν ξέρει εάν θα πληρωθεί δεν ξέρει πως θα πάει η επόμενη τουριστική χρονιά. Ο κ. Θεοχάρης διαβεβαίωνε στις 25 Ιουλίου, όταν συνάντησε τα στελέχη της Thomas Cook, ότι όλα βαίνουν καλώς όπως και με τη Σαμοθράκη. Ας μιλήσουμε λίγο και για αυτή τη γκάφα του κ. Θεοχάρη αν ήταν γκάφα. Το πρόβλημα στην αγορά ήταν γνωστό από τα δημοσιεύματα και προφανώς σε όποιους ασχολούνται με τα τουριστικά πόσω μάλλον στον υπουργό».

Τέλος στην ερώτηση αν θεωρεί ότι τα social media την έχουν αδικήσει είπε. «Μου έχουν αδυναμία. Χθες γέλασα αρκετά όταν όμως χρησιμοποιείται ένα λάθος από ομάδες για να κρύψει την ουσία των ζητημάτων και η ουσία των ζητημάτων ήταν ότι πήγε ο Πρωθυπουργός στην Αμερική δεν συναντήθηκε με τον κ. Τράμπ, φωτογραφήθηκαν βέβαια οικογενειακώς. Έχει μια αγωνία η κυβέρνηση αυτή να εμπλουτίσει τα φωτογραφικά της άλμπουμ αλλά το θέμα είναι η πολιτική. Υπάρχει πρωθυπουργός της χώρας, υπάρχει υπουργός Τουρισμού και αναρωτιόμαστε τι κάνουν αυτοί υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση ή όχι;».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ