Υφυπουργείο Αθλητισμού: “ΑΕΚ και Παναθηναϊκός την ευθύνη για το ΟΑΚΑ.”


Η τραγική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ έχει βρεθεί στο προσκήνιο της αθλητικής ειδησεογραφίας και το υφυπουργείο Αθλητισμού έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι σχετικές ευθύνες ανήκουν βάσει συμφωνίας, σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ δείχνει χειρότερος από ποτέ και συνεχίζει να επιβαρύνεται από τρεις ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδας), με το ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι επίκεινται εργασίες για τη βελτίωσή του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού πάντως, η ευθύνη για τα όποια έργα στο Ολυμπιακό Στάδιο, «επιβαρύνουν» τις δύο ΠΑΕ, με βάσει τις συμφωνίες που έχουν υπογράψει αμφότερες. Η ενημέρωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού

«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, που αναφέρονται στην επικείμενη επισπορά, λίπανση και αερισμό του χορταριού στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, διευκρινίζεται ότι την ευθύνη της όλης διαδικασίας, η οποία ετησίως απορρέει συμβατικά από τη συμφωνία χρήσης του γηπέδου, την έχουν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΕΠΟ είναι ενήμερη και προχωρά στο σχεδιασμό της για χρήση του γηπέδου το διήμερο 14-15 Οκτωβρίου, με τον αγώνα Ελλάδα – Βοσνία των προκριματικών του Euro 2020».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ