Ολυμπιακός: “Τέλειωσαν” τον Μητρόπουλο λόγω… Σαββίδη. “Συγχωρέσαμε τις ποδοσφαιρικές του επιλογές”

Η παρουσία του Τάσου Μητρόπουλου στο Open του Σαββίδη έφερε αντιδράσεις από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και ο σύνδεσμος των βετεράνων τον έδιωξε ως αποτέλεσμα, από τις τάξεις του.

Η αντιπαράθεση του Τάσου Μητρόπουλου με οπαδούς του Ολυμπιακού στα social media, μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή Total Football του Open Tv είχε ως συνέπεια και την «αποβολή» του από τον σύνδεσμο των βετεράνων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Μητρόπουλος: «Οργανωμένη επιθετικότητα με ψήγματα τρομοκρατίας! Δεν φιμώνομαι από κανέναν»

Σε ανακοίνωσή τους, οι παλαίμαχοι των Πειραιωτών αφήνουν «αιχμές» και για το ποδοσφαιρικό παρελθόν του πρώην επιθετικούς της ομάδας, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.Η ανακοίνωση των βετεράνων

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ενημερώνει τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας ότι από σήμερα δεν αναγνωρίζεται ως μέλος του ο κ. Τάσος Μητρόπουλος.

Δυστυχώς για όλους μας, αναγκαζόμαστε να αποβάλλουμε από τις τιμημένες τάξεις των βετεράνων του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου τον κ. Μητρόπουλο ο οποίος με τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Συγχωρέσαμε στο παρελθόν τις ποδοσφαιρικές του επιλογές. Όμως δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τις ανθρώπινες επιλογές του αφού η αχαριστία του και η απόφασή του να υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού διαμορφώνουν τη σχέση του με την Ιστορία.

Κανένας πιο βέβαιος εχθρός από τον αχάριστο που ευεργετήθηκε…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here