Κι όμως τον παντρεύεται μετά από τις βαριές αλληλοκατηγορίες και τα «μέσα-έξω» στα δικαστήρια (pics)

Από τις άγριες διαμάχες στις δικα­στικές αίθουσες και τις βαριές αλ­ληλοκατηγορίες που περιελάμβα­ναν ακόμη και βίαιο sex θα βρεθούν στα σκαλιά του δημαρχείου σε λίγες μέρες.

H εκρηκτική σχέση τους έχει πε­ράσει τα τελευταία χρόνια από… σαράντα κύματα, με πιο πρόσφα­το επεισόδιο την πτώση του 39χρονου από το μπαλκόνι του σπιτιού τους έπειτα από καβγά τον περα­σμένο Μάρτιο. Όμως το ζευγάρι φαίνεται πως έχει αφήσει πλέον πί­σω του τις διενέξεις του παρελθό­ντος. Αυτό επιβεβαιώνει η αναγγελία γάμου που έβαλαν στην εφημερίδα «Εστία» και αναφέρει ότι πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης!

Πριν από μόλις έξι μήνες η 32χρονη καλλονή Ειρήνη Λύρη είχε οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή κατηγο­ρούμενη για απόπειρα ανθρωπο­κτονίας σε βάρος του συντρόφου της Νικόλαου Χ. Τότε ο ξενοδόχος είχε βρεθεί στο κενό από το μπαλκόνι του τρί­του ορόφου του πολυτελούς δια­μερίσματος της Βούλας, με απο­τέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η ίδια στην απολογία της είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι είχε σπρώξει τον σύντροφο της και είχε αφεθεί ελεύθερη με όρους.


Ειρήνη Λύρη

Η μελαχρινή διερμηνέας είχε αποδώσει τη βουτιά στο κενό του άτυχου ξενοδόχου στην κατανάλωση αλκοόλ, ενώ είχε ισχυριστεί ότι την ώρα της πτώσης βρισκόταν στο εσωτερικό του διαμερίσματος και είχε… κλειδώσει τον σύντροφο της στη βεράντα έπειτα από καβγά, καθώς φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα!

«Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από εμένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή!» φέρε­ται ότι υποστήριξε στην απολογία της, ενώ είχε ευχηθεί ο 39χρονος να γίνει γρήγορα καλά.

«Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογέ­νεια του, γιατί αυ­τοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα» εί­χε δηλώσει στους δημοσιογράφους, με την ευχή της να βγαίνει αληθινή αφού ο 39χρονος φέρεται ότι επιβε­βαίωσε πως δεν τον έσπρωξε εκείνη.

«Η κατάθεση του Νικόλαου Χ. που έπεσε από τον 3ο όροφο της οι­κοδομής όπου διέμενε με την Ειρήνη Λύρη επιβεβαιώνει απόλυτα τον αυτοτελή υπερασπιστικό ισχυρισμό μας ότι δεν υπήρξε κα­μία απολύτως εγκληματική ενέργεια, είτε με δόλο είτε λόγω ενσυνείδητης αμέλειας της εντολέως μου» δήλωσε στην «Espresso» ο συνήγορος της Ελληνολιβανέζας Βασίλης Νουλέζας.

Όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που το θερμόαιμο ζευγάρι οδηγήθη­κε στα δικαστήρια. Τον Μάρτιο του 2018 αστυνομικοί είχαν φτά­σει στο διαμέρισμα της Γλυφάδας όπου διέμενε τότε το ζευγάρι και είχαν βρει την καλλίγραμμη Ελληνολιβανέζα να ωρύεται πως ο σύντροφός της τής επιτέθηκε!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο επιχειρηματίας τη χτύπησε επανειλημμένα στον λαιμό, στο κεφάλι, στα χέρια και τα πλευρά και, αφού τη… δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματος της, στη συνέχεια ήταν πιο βίαιος!

Από την πλευρά του ο 39χρονος επιχειρηματίας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της και πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας την εντυπωσιακή μελαχρινή για χρήση ναρκωτικών, για απειλή με μαχαί­ρι και για κλοπή 78.000 δολαρίων, καθώς και τριών επιταγών ύψους 9.500 ευρώ καθεμία!

Ενώπιον του ανακριτή, ωστόσο, το ζευγάρι ανακάλεσε τις βα­ριές αλληλοκατηγορίες αποδίδο­ντας τες σε… παρεξήγηση που προ­κλήθηκε στο πλαίσιο μιας έντονης ερωτικής συνεύρεσης! Η υπόθε­ση έκλεισε τον Σεπτέμβριο του 2018 με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με τους δι­καστές να αποφαίνονται να μη γίνει κατηγορία σε βάρος τους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ