ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Σάλος με τον διαιτητή του ντέρμπι. Η φάση που τον οδήγησε σε παραίτηση – video


Ο 38χρονος διαιτητής από την Ελβετία που κλήθηκε να διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην ερχόμενη αγωνιστική της Superleague, είχε παραιτηθεί από τη διαιτησία λίγο καιρό πριν, λόγω σάλου που προκάλεσε μία απίθανη αποβολή ποδοσφαιριστή σε αγώνα της πατρίδας του.

Μία αποβολή ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι της Ξαμάξ με την Αραάου είχε φθάσει στα όριά του, τον Στεφαν Κόσνερ, οδηγώντας τον σε παραίτηση από τη διαιτησία μόλις τον περασμένο Μάιο.

Ο Ελβετός διαιτητής που ορίστηκε από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ στο ντέρμπι της Κυριακής (29/09) ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» μετά από μία κόκκινη κάρτα που έδωσε χωρίς… προφανή λόγο σε ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τον είχε φτύσει την ώρα του αγώνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν προέκυψε από την τηλεοπτική κάλυψη, με αποτέλεσμα την αθώωση του παίκτη.

«Άκουσα μία γνωστή φωνή (σ.σ. του εν λόγω ποδοσφαιριστή) και μετά ένιωσα να με φτύνουν στο γόνατο και το χέρι. Ήταν ο παίκτης αυτός», είχε επισημάνει τότε ο Κλόσνερ, για να απαντήσει ο επιθετικός της Ξαμάξ που αποβλήθηκε ότι «δεν έχω φτύσει ποτέ κανέναν στην ζωή μου. Η αλήθεια θα λάμψει».

Η υπόθεση είχε τελικά αρνητική κατάληξη για τον διαιτητή, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του: «Τι πρέπει να κάνω για να με πιστέψετε; Που οδηγεί όλο αυτό; Δεν το χρειάζομαι όλο αυτό. Έχω ανάγκη να περνάω αλλιώς τα Σαββατοκύριακά μου. Είναι κάτι που έχω αποφασίσει». Τελικά όμως επέστρεψε στη διαιτησία και πλέον θα βρεθεί και στην Ελλάδα για το ντέρμπι κορυφής στην 5η αγωνιστική της Superleague.Στο 2:31 η αποβολή που προκάλεσε σάλο:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ