Τα Φιλαράκια: Άγνωστες ιστορίες 25 χρόνια μετά (photos-video)


Kι όμως Τα Φιλαράκια συμπλήρωσαν 25 χρόνια και πριν ένα μικρό διάστημα κυκλοφόρησε βιβλίο με άγνωστες πτυχές για τη σειρά και την υλοποίησή της.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές. Λίγο νωρίτερα, στις 17 Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησε το Βιβλίο του Σαούλ Όστερλιτζ Generation Friends: An Inside Look at the Show that Defined a Television Era, που φώτισε πτυχές πίσω από την υλοποίηση της σειράς.

H σειρά ακόμη σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης παγκοσμίωςH σειρά ακόμη σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης παγκοσμίως

Αρχικά, οι παραγωγοί είχαν εκφράσει την επιθυμία να έχουν στο καστ ηθοποιούς από διάφορες εθνικότητες, κάτι που δεν συνέβη. Ο ρόλος της Μόνικα (Κόρτνεϊ Κοξ) στο αρχικό σενάριο δεν έμοιαζε με αυτήν που γνωρίσαμε, καθώς υποτίθεται ότι θα ήταν κυνική αλλά με μια μητρική πλευρά. Οι δημιουργοί επίσης επιθυμούσαν έναν ακόμη βασικό ρόλο μεγαλύτερης ηλικίας, ιδέα που στην πορεία θεωρήθηκε κακή. Ο συγγραφέας αποκαλύπτει ακόμη πως η Τζένιφερ Άνιστον είχε χαρακτηριστεί «χοντρή» από στελέχη του Hollywood, πριν από την παγκόσμια φήμη της, και πως πριν αναλάβει τον ρόλο της Ρέιτσελ, της είχε ζητηθεί να χάσει τουλάχιστον 15 κιλά.

Ένα από τα viral video…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ