Elif: Η Ελίφ πηγαίνει κρυφά στο βιβλιοπωλείο και δε φαντάζεστε τι βλέπει! (Photos)


Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Elif σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου! 

Η Αρζού λέει στον Ερκούτ πως η οικογένεια Εμίρογλου αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Η Ασουμάν παρεμβαίνει και τους δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα προβλήματα της οικογένειας. Η Μελέκ θέλει να βοηθήσει την Αϊσέλ και της λέει πως πρέπει να μηνύσει τον άντρα της.

Η Αϊσέλ της λέει πως ο άντρας της είναι αλκοολικός. Ο Ουμίτ βρίσκεται στο γραφείο του Σερντάρ και μιλάει στο τηλέφωνο με τον Σελίμ για μια νέα παράδοση. Ο Σερντάρ καταστρώνει το νέο του σχέδιο. Η γυναίκα του Βεϊσελ έχει μια νέα ιδέα για την επιχείρησή τους.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif!

Η Ελίφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο αλλά λίγο πριν μπει μια συνάδελφος της μητέρας της τη βλέπει και τη στέλνει πίσω στη Μελέκ. Ο Μουράτ μαθαίνει που ζει το κορίτσι που του αρέσει.

Η Σουνά, μια εργάτρια που είχε στείλει η Μπαχριγιέ στην αγορά πέφτει θύμα ληστείας. Η Ελίφ πηγαίνει ξανά στο βιβλιοπωλείο κρυφά. Ο Σελίμ λαμβάνει άσχημα νέα για τη δουλειά. Ο Τζεβαχίρ ενημερώνεται για το περιστατικό με τη ληστεία και κατηγορεί τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και κρύβει ένα όπλο. Η Ελίφ τον βλέπει. Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο σε έξαλλη κατάσταση…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ