Γέννησε η Δούκισσα Νομικού! (photos)

Μανούλα -για δεύτερη φορά- ενός υγιέστατου κοριτσιού έγινε η Δούκισσα Νομικού! 

Η όμορφη παρουσιάστρια έζησε για δεύτερη φορά το θαύμα της ζωής, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της.

Μετά την απόκτηση του γιου της, Σάββα, η ίδια και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης αποφάσισαν πως ήθελαν άμεσα να μεγαλώσουν και άλλο την οικογένειά τους που ξεκίνησε όταν οι δυο τους ένωσαν τις ζωές τους με τον γάμο τους που έγινε τον Ιούνιο του 2017.

Απόλαυσε την εγκυμοσύνη της από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία. Όπως ακριβώς έκανε και με την εγκυμοσύνη στο γιο της.

Σχεδόν αμέσως η Δούκισσα Νομικού έμεινε έγκυος και τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να γίνουν γνωστά με την ίδια να λάμπει από ευτυχία.

Ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο την 25η Μαρτίου του 2018 και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στην οικογένεια, όπως ακριβώς συνέβη και τώρα με τη κορούλα του ζευγαριού που έχει ήδη αποφασιστεί να πάρει το όνομα Αναστασία από τη μητέρα της παρουσιάστριας, όπως η ίδια η Δούκισσα ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες.

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση όσο καιρό ήταν έγκυος ώστε να είναι κοντά στον γιο της αλλά και να απολαύσει αυτή την τόσο όμορφη περίοοδο της ζωής της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στην κόρη της δεν πήρε πολλά κιλά. Όπως ακριβώς συνέβη και στο παρελθόν με τον γιο της Σάββα, αφού είχε πάρει μόλις 10 κιλά στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, άλλωστε, πρόσεχε πολύ τη διατροφή της και όσο της επέτρεπε ο γιατρός της γυμναζόταν.

Πλέον, απολαμβάνει την ευτυχία του να είναι μανούλα δύο μικρών παιδιών στα οποία σκοπεύει να αφοσιωθεί απόλυτα με πολλή τρυφερότητα και αγάπη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ