Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες δηλώσεις του γιατρού της- Σε ποιον μοιάζει η μικρή Αναστασία! (Video)

Η Δούκισσα Νομικού γέννησε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο χθες αργά το βράδυ ένα πανέμορφο κοριτσάκι βάρους 3.130 γρ. Η μικρή θα πάρει το όνομα Αναστασία.

Ο γυναικολόγος της Δούκισσας Νομικού, ο κύριος Πέτρος Νικολαΐδης, μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

Η Δούκισσα έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και ο γυναικολόγος της αποκάλυψε τα πάντα για τον τοκετό αλλά και σε ποιον μοιάζει η μικρή Αναστασία!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχαμε ένα πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά. Αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος. Μέσα σε δύο ώρες. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα. Της συνέστησα να έρθει αμέσως στο μαιευτήριο. Κάναμε εξετάσεις και είδαμε πως μπαίνει σε μια πρώτη φάση τοκετού. Ήταν πολύ ψύχραιμη η Δούκισσα, πάρα πολύ συνεργάσιμη και ήρεμη.»!

Και υπογράμμισε: « Η μικρή Αναστασία πήρε τα χρώματα της μαμάς, αλλά μοιάζει και στον μπαμπά της. Γεννήθηκε 3.130 γρ. Η πιθανή ημερομηνία τοκετού της Δούκισσας ήταν σήμερα. Το καταληκτικό με τη Δούκισσα είναι πως γεννάει την τελευταία ημέρα του μήνα της. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν μέσα. Πολύ ήρεμος. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ