Ο Τραμπ “καβάλα” στο Άγαλμα της Ελευθερίας στο εξώφυλλο του Newsweek


Με ένα εξώφυλλο που εν πολλοίς αποτυπώνει πλήρως τη στάση και την αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόφαση των Δημοκρατικών να ξεκινήσουν έρευνα για την καθαίρεσή του, το Newsweek σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, με ένα ειρωνικό έως… σαρδόνιο, χαμόγελο στα χείλη του, έχει… κάτσει στους ώμους του Αγάλματος της Ελευθερίας. Το οποίο «λυγίζει» και υποφέρει από το βάρος του Αμερικανού προέδρου. Και αυτό αποτυπώνεται στο «πρόσωπό» του. Yπόθεση Τραμπ – Μπάιντεν: «Ο μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος ανήκει στη CIA»!

Αντίθετα από το άγαλμα σύμβολο των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει κανέναν λόγο να είναι λυπημένος. «Come and get me» (σ.σ. Ελάτε να με πιάσετε) είναι ο πηχυαίος τίτλος του περιοδικού.

Ο Τραμπ κρατά και τον πυρσό του Αγάλματος της Ελευθερίας στα χέρια του. Σαν να έχει τον πλήρη έλεγχο. Το επικό εξώφυλλο είναι δημιούργημα του CJ Burton.

«Αγνόησε, αρνήσου, κάνε επίθεση» είναι οι τρεις λέξεις (Ignore, Deny, Attack) στις οποίες «συμπυκνώνεται» η στάση του Ντόναλντ Τραμπ μετά τις επιθέσεις. Αυτό και έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Αγνόησε, αρνήθηκε ότι ζήτησε παρέμβαση του προέδρου της Ουκρανίας κατά του Τζο Μπάιντεν και του γιού του και μετά εξοργίστηκε και ετοιμάζει την αντεπίθεσή του.

View this post on Instagram

“Gleefully defiant” Donald Trump is ready to fight impeachment, but will his longtime playbook fail him? Hit the link in bio to read our latest cover story. (Photo illustration by CJ Burton for Newsweek) * * * * * #trump #ukraine #whistleblower #2020 #impeachment

A post shared by Newsweek (@newsweek) on

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ