Ουγγαρέζος: «Καρφώνει» τον Σάκη Τανιμανίδη: «Δεν τον γνωρίζω, με καλεί ως κράχτη» (Video)


Αυτό και είναι χώσιμο! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έριξε τα βέλη του στον Σάκη Τανιμανίδη στον αέρα του Πρωινού!

O Σάκης Τανιμανίδης πριν από έναν ακριβώς χρόνο έκανε το πρώτο του επιχειρηματικό βήμα στο χώρο της βιωματικής ψυχαγωγίας, ανοίγοντας το «Μουσείο ψευδαισθήσεων» σε έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας και με αφορμή τις δηλώσεις του παρουσιαστή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έριξε τα καρφιά του!

Άγριο χώσιμο στον Τανιμανίδη!

Ο Σάκης δεν ήθελε να μιλήσει για το Boom και τα νούμερα τηλεθέασης και ο Δημήτρης τόνισε: «Διέκρινα μια δυσφορία στο τέλος όταν τον ρώτησαν για τα τηλεοπτικά. Νομίζω ότι γνωρίζει κι εκείνος και η εταιρεία που ανέλαβε το pr ότι θα ερωτηθεί. Γιατί κι εμένα με πήραν να πάω, απίστευτο γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω καν. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω, ούτε για να τον στηρίξω ούτε για να του πω χρόνια πολλά. Δεν πάω σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Στο πλαίσιο της δουλειάς, αν πληρωθώ θα πάω. Το κάλεσμα είναι, προφανώς, για να δείξουμε την επιτυχία της επιχείρησής μας. Δεν τον γνωρίζω, με καλεί ως κράχτη»!

Και τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό:

«Δεν έχεις προσλάβει τις κάμερες να σε ρωτούν αυτά που θες να σε ρωτούν για την προώθηση της επιχείρησής σου. Θα σε ρωτήσουν και αυτό. Κι επειδή ενημερώθηκα ότι όταν έκλεισαν οι κάμερες τους είπε «ρε παιδιά εγώ σας φώναξα για να πούμε για την επιχείρηση κι εσείς με ρωτάτε για τέτοια»; Έτσι είναι τα πράγματα. Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό. Δείχνει μια ειρωνεία που δεν μου αρέσει καθόλου».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ