Βραβεία Emmy 2019: Δεν θα πιστέψεις πώς γιόρτασε τη μεγάλη νίκη της η πρωταγωνίστρια του Killing Eve


Τη γνώρισες μέσα από τον ρόλο της πανέξυπνης, ταλαντούχας και… ψυχοπαθούς δολοφόνου Villanelle στη κορυφαία σειρά Killing Eve και η αλήθεια είναι ότι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, τη λάτρεψες.

Τώρα, λοιπόν, ετοιμάσου να την αγαπήσεις ακόμη περισσότερο. Διότι η Jodie Comer είναι μία γυναίκα που ξεχωρίζει εντός και εκτός οθόνης, όπως αποδείχθηκε και από τον τρόπο που επίλεξε να γιορτάσει τη νίκη της στην 71η τελετή απονομής των πιο γνωστών τηλεοπτικών βραβείων.

Βλέπεις, η μόλις 26 ετών ηθοποιός από τη Μεγάλη Βρετανία, κέρδισε πριν από μερικές ημέρες το βραβείο Emmy για τον Α’ γυναικείο ρόλο σε δραματική σειρά. Αφού, λοιπόν, παρέλαβε το αγαλματίδιο από τα χεράκια της Gwyneth Paltrow, η Jodie (ή αλλιώς, η Villanelle, όπως τη γνώρισες μέσα από τη σειρά που προβάλλεται αποκλειστικά στο Vodafone TV), γιόρτασε την επιτυχία της… απολαμβάνοντας πίτσα και χαλαρώνοντας!

Ναι, παρά την τεράστια επιτυχία της και το πόσο πολύ άλλαξε η ζωή της από την ημέρα που άρχισε να προβάλλεται το Killing Eve, η Jodie φαίνεται πως παραμένει απλή και αληθινή.

Μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ, η ίδια παραδέχθηκε πως αντί να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και να επιλέξει το socializing και τα glamorous πάρτι έπειτα από τη νίκη της στα Emmy και τη λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα, η ίδια προτίμησε να ξεκουραστεί και να πέσει νωρίς για ύπνο, μιας και ήταν και λίγο κρυωμένη.

«Ήταν μία μεγάλη μέρα. Πήγαμε, λοιπόν, για πίτσα με την ομάδα του Killing Eve…», είπε, παραδεχόμενη, μάλιστα, πως λίγη ώρα αργότερα, βρισκόταν στο κρεβάτι της! Πώς να μην τη λατρέψουμε ακόμη περισσότερο, λοιπόν;

Αν θέλεις, λοιπόν, να διαπιστώσεις και μόνη σου γιατί έχουμε «κολλήσει» με τη Jodie Comer και πώς κατάφερε να κέρδισε φέτος το Emmy για τον Α’ γυναικείο ρόλο, δες τη σειρά και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Η σειρά που δεν πρέπει να χάσεις

Όπως κατάλαβες, στην περίπτωση που δεν έχεις παρακολουθήσει ακόμη το Killing Eve, αξίζει να το κάνεις και μάλιστα, για πολλούς λόγους.

Οι συγκλονιστικές ερμηνείες των Jodie Comer και Sandra Oh (της άλλοτε απίστευτης καρδιοχειρουργού Dr. Cristina Yang), το γεγονός πως η σειρά προτάθηκε φέτος για εννέα Emmy και κατάφερε να αποσπάσει το πιο σημαντικό (δηλαδή, αυτό του πρωταγωνιστικού ρόλου), τα τρία βραβεία Bafta που κέρδισε (ανάμεσά τους και εκείνο του απόλυτου βραβείου Καλύτερης Σειράς για το 2019), η Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Πρωταγωνιστικού Ρόλου που φέτος πήρε η Sandra Oh, η απίστευτη πλοκή και φυσικά, το εκπληκτικό καστ, κάνουν τη σειρά να ξεχωρίζει.

Με τις δυο σεζόν του Killing Eve να έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Vodafone TV, λοιπόν, σίγουρα αξίζει να ξεκινήσεις τους φετινούς, φθινοπωρινούς «μαραθωνίους» θέασης. Και τα καλά νέα είναι πως μέσα από την υπηρεσία On demand, θα μπορέσεις να δεις τα επεισόδια της σειράς οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή θέλεις!

Εμείς, ανυπομονούμε ήδη για τον τρίτο κύκλο της σειράς που, όπως μάθαμε, ξεκίνησε γυρίσματα στις 20 Αυγούστου και πιάνει τη δράση στο σημείο που μας άφησε ακριβώς ο δεύτερος κύκλος, δηλαδή εκεί που η Carolyn πρόδωσε την Eve αφήνοντάς τη πυροβολημένη από τη Villanelle στους δρόμους της Ρώμης!

Το σίγουρο είναι πως η Jodie Comer και η Sandra Oh, στους ρόλους της Villanelle και της Eve αντίστοιχα, έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο καθηλωτικές εμμονές της μικρής οθόνης! Και για όσους δεν χορταίνουν νέο, αποκλειστικό αλλά και αγαπημένο, κλασικό περιεχόμενο για απεριόριστους μαραθωνίους σειρών, το Vodafone TV προσφέρει μια τεράστια γκάμα σειρών για όλα τα γούστα. Ρίξτε μια ματιά σε κάποιες μόνο από τις σειρές που είναι διαθέσιμες στους συνδρομητές του Vodafone TV οποιαδήποτε στιγμή και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή, εδώ. [link: https://www.vodafone.gr/tv/ksenes-seires-vodafone-tv/]

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ