Μεγάλα ντέρμπι το τριήμερο. Κρίνεται η κορυφή στα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Ατλέτικο – Ρεάλ Μαδρίτης


Ένα τριήμερο γεμάτο ντέρμπι από την Ελλάδα μέχρι και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ξεκινάει αύριο Σάββατο (28/09) και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (30/09) με μια μεγάλη «μάχη» στην Αγγλία.

Τρία μεγάλα ντέρμπι κεντρίζουν το ενδιαφέρον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην ερχόμενη αγωνιστική, η οποία στην Ελλάδα περιλαμβάνει και τη σπουδαία «μονομαχία» της φορμαρισμένης ΑΕΚ με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο το απόγευμα με το Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία για να ακολουθήσει το βράδυ, το τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο, με τις δύο ομάδες να χωρίζει μόλις ένας βαθμός στη βαθμολογία.

Ακριβώς ίδια είναι η εικόνα και στην Ελλάδα, όπου για την 5η αγωνιστική της Superleague, η δεύτερη ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν απόσταση ενός βαθμού στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των ντέρμπι του τριημέρου ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στην Premier League, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου σε ένα άλλοτε ντέρμπι τίτλου, που τα τελευταία χρόνια έχει καταλήξει να αποτελεί «μάχη» 4άδας και… Champions League στην Αγγλία.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ