Η Μαρέβα, η Εμινέ και η Ιβάνκα Τραμπ


Δυο πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις είχε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη. Η μια, ήταν με την κόρη και σύμβουλο του Προέδρου Τραμπ, Ιβάνκα και η άλλη με την σύζυγο του Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη παραβρέθηκε μαζί με άλλες συζύγους ηγετών στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Εμινέ Ερντογάν για τη βιώσιμη διαχείριση των αποβλήτων και των πόρων και στόχος της εκδήλωσης ήταν μέσω των συζύγων αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων να υπογραμμιστούν οι δυνατότητες του καινοτόμου και μετασχηματισμένου ρόλου των κυβερνήσεων που υποστηρίζουν και εφαρμόζουν εθνικές λύσεις μηδενικών αποβλήτων. Επίσης, να ενθαρρύνουν την ανακύκλωση στα πανεπιστήμια και τις εκπαιδευτικές προσπάθειες σε εθνικό επίπεδο.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην λεγόμενη «οικογενειακή φωτογραφία» ήταν δίπλα από την Εμινέ Ερντογάν.

Σε άλλη εκδήλωση η Μαρέβα Μητσοτάκη συναντήθηκε με την κόρη και σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα. Η εκδήλωση του WGDP είναι μία πρωτοβουλία της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την προώθηση της Οικονομικής χειραφέτησης των γυναικών. Της προσπάθειας ηγείται η Ιβάνκα Τραμπ. Στόχος του προγράμματος είναι να αυξήσει την οικονομική απόδοση των γυναικών στις αναπτυσσόμενες χώρες κατά 12 τρισεκατομμύρια δολάρια και να βοηθήσει 50 εκατομμύρια γυναίκες στις αναπτυσσόμενες χώρες μέχρι το 2025.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ