Άρης: Η αποστολή για Λάρισα. Μέσα Μπα και Ντουάρτε


Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, με τον Απόστολο Τερζή να ανακοινώνει την αποστολή των «κίτρινων».

Στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν οι Μπα και Ντουάρτε, με τους Θεσσαλονικείς να στοχεύουν στο πρώτο τους «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με την Α.Ε.Λ. στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (17:15), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Abou Ba, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λάρισα θα διατίθενται αύριο, Σάββατο, από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00 και από τις 13:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ