Λαμία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 38χρονου

Η υπόθεση εξαφάνισης του 38χρονου Λαμιώτη Κώστα Μαλανδρίνου εξελίσσεται σε θρίλερ, με τους συγγενείς του να βλέπουν να περνούν οι ημέρες, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Ο 38χρονος έφυγε την περασμένη Δευτέρα (23/9) το πρωί από το σπίτι του στη Νέα Μαγνησία Λαμίας και έκτοτε δεν ξανάδωσε σημεία ζωής.

Η μοναδική μαρτυρία που υπάρχει και φαίνεται να εξετάζεται από τις αρχές, είναι ενός επαγγελματία, ο οποίος τον γνώριζε πολλά χρόνια, από την απασχόλησή του σε μεταφορική εταιρεία.

Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία λοιπόν, ο 38χρονος εθεάθη την Τετάρτη, δύο μέρες δηλαδή μετά την εξαφάνισή του, να περπατά σκυφτός με μια σακούλα στα χέρια.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία ήρθε μετά τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο της εξαφάνισης του 38χρονου.

Επιπλέον σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το κινητό του, έκλεισε κατά τη διάρκεια των κλήσεων που έκανε ο πατέρας του, στην προσπάθειά του να δει γιατί είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι.

Ο Κώστας Μαλανδρίνος περιγράφεται ως ένας ήσυχος άνθρωπος που δεν είχε παρέες και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Επιπλέον δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ ποτέ του δεν είχε εγκαταλείψει το σπίτι του ή είχε κάνει κάτι που να μην το γνώριζαν οι δικοί του άνθρωποι.

Την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε ανοιχτόχρωμο μακρυμάνικο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here