Κωνσταντίνα Kομματά: Μιλάει για τη ζωή της στη Κρήτη με τον Γιώργο Σαμαρά και τον γάμο τους (photos)


Η Κωνσταντίνα Κομματά επιστέφει στο θέατρο με το έργο «Μαμά Ρόζα» και πλέον θα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Κρήτη και την Αθήνα.

Η όμορφη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν φοβάται μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση της λόγω της απόστασης, για τη ζωή στο νησί και αν τελικά θα παντρευτεί τον πρώην ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά.

Πώς θα μοιράζεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε Κρήτη και Αθήνα; Φοβάσαι μη δημιουργήσει πρόβλημα η απόσταση στη σχέση σου;

«Δεν το θεωρήσαμε ως εμπόδιο ούτε μια στιγμή!»

Έχουμε δει πολλά δημοσιεύματα που σε θέλουν να παντρεύεσαι, θα κάνετε τελικά το επόμενο βήμα; Θα κρατήσετε το έθιμο να γίνει ο γάμος στη Θεσσαλονίκη;

«Όταν είναι να συμβεί, σίγουρα δεν θα μείνει κρυφό. Οσο για τη Θεσσαλονίκη, ενώ είμαι αρκετά παραδοσιακή και μου αρέσει να τηρώ τα έθιμα και τις παραδόσεις μας θα σου απαντήσω πως το συγκεκριμένο δεν νομίζω ότι θα πραγματοποιηθεί».

Τα τελευταία χρόνια ζεις για μεγάλα διαστήματα στην Κρήτη. Πώς είναι η ζωή εκεί;

«Όμορφη! Η Κρήτη είναι ευλογημένος τόπος. Από τη πρώτη φορά που την επισκέφθηκα, με θυμάμαι να σκέφτομαι ότι θα μου άρεσε πολύ να ζήσω κάποια στιγμή και εδώ. Πρόσεχε τι σκέφτεσαι, λοιπόν, που λένε. Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη μου και πάντα θα είναι ο τόπος μου, γιατί εκεί μεγάλωσα και εκεί είναι η οικογένεια μου. Εφόσον όμως τώρα δεν γίνεται να ζω εκεί, θα σου πω πως πραγματικά η Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο είναι ό,τι πιο κοντινό. Γι’ αυτό ίσως και από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα πολύ οικεία».

Μια γλυκιά τους στιγμήΜια γλυκιά τους στιγμή

Από τότε που σε θυμάμαι είσαι ένα κορίτσι που πάνω από όλα βάζει την οικογένεια. Αισθάνεσαι ακόμη έτσι;

«Είμαι ακόμα ακριβώς εκείνο το κορίτσι».

Καμιά φορά αισθάνεσαι ότι είσαι λίγο πιο ρομαντική από όσο πρέπει;

«Ουου… συνέχεια! Παλιά ήταν κάτι που κάπως με ενοχλούσε. Πλέον το έχω αποδεχθεί. Τι να κάνουμε, αυτή είμαι και έτσι σκέφτομαι. Δεν αφήνω, όμως, τον ρομαντισμό να μη με κρατά προσγειωμένη σε κάποια πράγματα. Με τα χρόνια, το ελέγχω όλο και περισσότερο».

Το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή σου, μέχρι τώρα, ποιο είναι;

«Θα ακουστεί πάλι κλισέ, όμως, τι να κάνω, είναι το αγαπημένο μου. Ολα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Μπορεί να φαίνεται αδύνατο να βγάλουμε νόημα εκείνη τη στιγμή, εάν όμως κάνουμε ένα βήμα πίσω και αφήσουμε ένα παραθυράκι ανοιχτό, το φως θα βρει τρόπο να περάσει», είπε στη Real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ