Άρης Σερβετάλης: «Υπάρχει ανισορροπία. Μέχρι να ξεμπερδέψεις το κουβάρι έχουν χαθεί οι στιγμές(pics)

Ο Άρης Σερβετάλης, φέτος θα πρωταγωνιστήσει στον Ρινόκερο του Ιονέσκο, υποδυόμενος έναν αδύναμο άνθρωπο σε έναν κόσμο θηρίων, τον Μπερανζέ. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός, δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο, σε αυτή την τελευταία μίλησε για όλους και για όλα και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.

Δίνεις σπάνια συνεντεύξεις…

Θα δώσω όταν ετοιμάζεται μια παράσταση. Αλλιώς, για ποιον λόγο; Για να πω για τα παιδικά μου χρόνια, το πώς ξεκίνησα και τι κατάφερα; Τα ίδια πράγματα λέμε, ξανά και ξανά.

Γιατί δεν συμβαίνουν νέα πράγματα στη ζωή σου;

Συμβαίνουν αλλά γιατί να τα πω δημόσια; Θα τα πω σε έναν φίλο μου! Λες και έχω βρει κάτι συγκλονιστικό για να βγω και να πω «ακούστε, τι ανακάλυψα».

Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι δε σε κατανοούν εύκολα οι γύρω σου;

Πιστεύεις ότι μπορώ να καταλάβω κι εγώ εύκολα τον εαυτό μου; Αφού υπάρχει ανισορροπία. Και μέχρι να ξεμπερδέψεις το κουβάρι, έχουν χαθεί οι στιγμές.

Τι απολαμβάνεις στην καθημερινότητά σου;

Να φτιάχνω διάφορα αντικείμενα από ξύλο στο εργαστήρι μου και κάνω καμιά βόλτα. Απλά πράγματα.

Υπάρχει κάποιο αντικείμενο με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για σένα;

Όχι! Δεν δένομαι με τα αντικείμενα. Φτάνεις σε ένα σημείο που το φτιάχνεις, το ξαναφτιάχνεις και λες «αμάν να τελειώσει, να φύγει από μένα, δεν μπορώ άλλο να το βλέπω».

Ανέκαθεν έπιαναν τα χέρια σου, από τη ζωγραφική μέχρι τη ξυλουργική;

Στη ζωγραφική δεν πιάνουν τα χέρια μου. Δεν μπορώ να ζωγραφίσω τίποτα με τρόπο ρεαλιστικό. Μόνο να κατασκευάζω αντικείμενα, κάτι που έμαθα μικρός από τον πατέρα μου, που ήταν ξυλουργός.

Συχνάζεις σε κάποιο στέκι;

Στέκι όχι, δεν έχω. Η βόλτα μου είναι να κάνω κάθε μέρα το τετράγωνο του σπιτιού μαζί με τα σκυλιά. Πες το, προαυλισμό ή ιδρυματοποίηση.

Έχεις καλούς φίλους από το θέατρο;

Έχω κρατήσει τους παιδικούς μου φίλους. Είμαστε μια παρέα αρκετά χρόνια τώρα, μαζί κάναμε τις τρέλες μας.

Κάνετε ακόμη τρέλες;

Τώρα η μεγαλύτερη τρέλα που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρεθούμε μετά τη δουλειά να πιούμε μια μπύρα. (γέλια)

Από το αγόρι που μας συστήθηκε στο «Είσαι το Ταίρι μου» τι έχει απομείνει;

Το μαλλί αλλά σε γκρι απόχρωση πια!

Νιώθεις ότι έχεις αλλάξει πολύ με τα χρόνια;

Ότι έχω γκριζάρει ας πούμε; Ναι, το βλέπω στον καθρέπτη. Κατά τα άλλα, προσπαθώ να διαχειριστώ την ανισορροπία. Έχω αποδεχθεί ότι υπάρχει μια βαθύτατη ανισορροπία μέσα μου. Κάποιες φορές νιώθω σε έναν μετεωρισμό.

Όλοι οι καλλιτέχνες δεν το έχουν αυτό; Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο.

Φαντάζομαι, ναι. Και πολλοί άνθρωποι νομίζω το έχουν πέρα από τους καλλιτέχνες, ίσως σε διαφορετικές ποσοστώσεις.

Η δική σου εικόνα ευτυχίας για το μέλλον;

Δεν βρίσκω λόγο για να κάνω όνειρα ή να βάζω στόχους. Το πολύ μέλλον είναι το άμεσο παρόν. Θέλω να πω ότι τώρα μπορεί να πιω τη μπύρα και βγαίνοντας έξω από αυτό το καφέ, να πεθάνω. Νιώθω πως όταν κάνω σχέδια για το μέλλον «κλειδώνω» με κάποιον τρόπο. Επίσης, δεν είμαι καθόλου καλός στην οργάνωση και σε αυτό το βορειοευρωπαϊκό στιλ ζωής. Είμαι πιο του Νότου!

Είσαι τόσο ήρεμος άνθρωπος όσο δείχνεις αυτή τη στιγμή;

Μπορεί να είναι κατασκευαστικό το θέμα… Ο καθένας μας έχει από τη Φύση του κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φρικάρω ή δεν μου γυρίζει το κεφάλι.

Δώσε μου ένα παράδειγμα.

Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Είναι η εξωτερική εισβολή, το ερέθισμα, που μπορεί να μην είμαι εγώ στην κατάλληλη συχνότητα να το διαχειριστώ, επομένως να δημιουργήσει μια αναμπουμπούλα, είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here