Γνωστή τηλεπερσόνα αποκαλύπτει ότι συγχώρησε την απιστία κι όχι μόνο μια φορά (photos)


Επώνυμες και μη ταλανίζονται με το θέμα της απιστίας με κάποιες να τη συγχωρούν και κάποιες άλλες όχι. 

Η 32χρονη τηλεπερσόνα και new entry στην εγχώρια τηλεόραση μίλησε για το θέμα αυτό και έκανε αποκαλύψεις. Ακόμη, αναφέρθηκε στην ηλικία της αλλά και στα όσα προληματίζουν την οικογένειά της, όσον αφορά στο κομμάτι δημιουργίας δικής της οικογένειας, και ήταν ειλικρινής.

«Είμαι 32 χρόνων. Για τα δεδο­μένα της Ελλάδας είμαι μικρή, αλλά όχι για τα δεδομένα της Κύπρου. Η οικογένεια μου, ας πούμε -οι παππούδες, οι γιαγιάδες, οι θείες-, στενοχωριούνται λίγο. Συχνά λένε «Αχ, αυτό το κορίτσι μας δεν θα νοικοκυρευτεί ποτέ!». Εγώ τους απαντάω ότι «Κάνω καριέρα»» λέει γελώντας, ενώ ξεδιπλώνει τις σκέψεις της γύρω από τον έρωτα αλλά και τη δημιουργία οικογένειας.

«Όταν δεν είμαι ερωτευμένη, νιώθω σαν να μου λείπει κάτι. Τα τελευταία χρόνια είμαι μόνη μου και προσπαθώ αυτό το κομμάτι να το καλύψω με τη δουλειά. Θα ήθελα να ερωτευτώ, μου λείπει η συντρο­φικότητα. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, τα επαγγελματικά είναι ακριβώς εκεί που θέλω.

Θα ήθελα, όμως, να έχω μια σχέση με έναν άνθρωπο που θα μπορώ να πάνω χαλαρή απ» ό,τι ήμουν στην πραγ­ματικότητα ή να έκανα τον άλλον να νιώθει ανασφάλεια. Για να φτάσει κά­ποιος άνθρωπος να απιστήσει, δεν φταίει μόνο εκείνος. Νομίζω ότι στην ηλικία που είμαστε, με τη ζωή που κά­νουμε και τους πειρασμούς που υπάρ­χουν γύρω μας, είναι πολύ δύσκολο να μείνουμε σε μια σχέση. Εγώ, βέβαια, δεν έχω απιστήσει ποτέ. Από τη στιγμή που επιλέγω έναν άνθρωπο στη ζωή μου, το κάνω επειδή το θέλω. Αν δεν τον θέλω, δεν θα τον έχω», είπε η Κάλια Ελευθερίου.

 Δεν διστάζει να δηλώ¬σει πως έχει συγχωρήσει στη ζωή της την απιστία. Δεν διστάζει να δηλώ­σει πως έχει συγχωρήσει στη ζωή της την απιστία.

Δεν διστάζει να δηλώ­σει πως έχει συγχωρήσει στη ζωή της την απιστία.

«Το έκανα, αν και τελικά δεν δούλεψε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι συγχωρώ όλες τις απιστίες. Είναι δύ­σκολο να δώσεις μια πραγματική δεύ­τερη ευκαιρία στον άλλο χωρίς να ελέγχεις τα πάντα. Να σου πω την αλή­θεια; Δεν θέλω να συμβιβαστώ στην ιδέα ότι η απιστία είναι παντού. Δεν ψάχνω το ιδανικό αλλά τουλάχιστον θέλω να υπάρχει εμπιστοσύνη. Τη θεωρώ βασικό συστατικό μιας σχέσης», είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ